Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let’s Dance-stjärnornas lycka! Visar upp kärleksrelationen: "För alltid"

15 feb, 2023, 10:30 

Vilken glädje! Let's Dance-stjärnan visar upp den ofantliga lyckan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Snart är det dags för en ny säsong av succéprogrammet Let's Dance att inta rutan. Nu har alla kändisar tillkännagivits, och det står klart vilka som gör upp om glasskon.

I samma veva, lagom till alla hjärtans dag, visar en Let's Dance-stjärna upp sin stora kärlekslycka!

5 saker du inte visste om Linn HegdalBrand logo
5 saker du inte visste om Linn Hegdal

Aron Andersons ord om Jasmine Takács

Vilka proffsdansare ger sig ut på dansgolvet tillsammans med kändisarna är ännu inte förmedlat, men åtminstone en profil kunde bekräfta sitt deltagande i den nya säsongen:

– Ja, jag ska vara med i min sjunde säsong av Let's Dance. Är supertaggad och tacksam att vara i Sverige ett tag, säger Jasmine Takács till Svensk Damtidning.

Jasmine gjorde ju storartad succé i fjol tillsammans med äventyraren Aron Anderson, och det forna dansparet fick visserligen inte med sig första priset, men en väldigt fin vänskap.

Annons

– Hon är jättehärlig och jag gillar henne jättemycket, men vi är bara vänner och tänker att det är bra så, sa Aron till Hänt förra året.

Jasmine Takacs och Aron Andersson
Det forna dansparet är fortfarande goda vänner.

Let's Dance-stjärnan visar upp kärlekslyckan

En annan omtyckt proffsdansare är Katja Luján. Föga förvånande, hon har ju kammat hem förstaplatsen två gånger. Senast var den 2022 tillsammans med Eric Saade. Hon tävlade emot bästavännen Linn Hegdal, som ställde upp med Filip Dikmen, som tidigare dansat med Filip Lamprecht.

Nu väljer Katja att dela med sig av en härlig glimt från privatlivet. På kärlekens dag laddade hon upp en bild på två händer med matchade tatueringar, och texten: "13 år och fortfarande för alltid min Valentine".

Hon har hållit låg profil när det kommer sin romans, men nu visar hon upp relationen! I kommentarsfältet hyllas hon av Let's Dance-profiler som öppet visar sin lycka.

"I LOVE YOU!!!!!!" Hyllar Linn Hegdal. Kristin Kaspersen som också varit med i Let's Dance skriver tre röda hjärtan, och danspartnern Eric Saade kommenterar en emoji med hjärtögon.

Foto: TT

Annons