Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-stjärnornas ofattbara sorg – dansprofilen plötsligt död: ”Extremt ledsen”

20 feb, 2024, 13:30 
Proffsdansaren Robin Windsor är död.
Nu sörjs han av Dermot Clemenger och Anna Watson.
Annons
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Proffsdansaren Robin Windsor har dött, endast 44 år gammal. Han medverkade i ”Strictly Come Dancing”, den brittiska motsvarigheten av svenska Let's Dance, mellan 2010 och 2013.

Dermot Clemenger hade jobbat ihop med Robin Windsor. I ett inlägg på Instagram skriver han om sorgen efter beskedet att hans vän och kollega hastigt gått bort.

”Jag är extremt ledsen över att vakna upp till nyheten att min "Burn the floor college och vän Robin Windsor har gått bort.”, skriver Dermot Clemenger.

Proffsdansaren Robin Windsor
Proffsdansaren Robin Windsor är död, endast 44 år gammal.Daniel Leal-Olivas

”Kommer verkligen bli saknad”

Dermot minns en väldigt varm person, som alltid brydde som människorna i sin närhet.

Annons

”Vi skrattade åt massa privata och roliga saker som hände. Robin var så varm och brydde sig alltid om sina vänner och kollegor.

”Han kommer verkligen bli saknad av hela "Burn The Floor"-familjen, sina danskollegor värden över och såklart hans familj och alla som hade nöjet att få träffa denna vackra man”.

Anna Watsons sorg: ”Kan inte förstå”

Proffsdansaren Anna Watson, som medverkat i flera Let's Dance-säsonger, har likt Dermot Clemenger arbetat ihop med Robin.

”Turnerat världen runt med denna genomgående vackra själ. Att jag har lart känna Robin Windsor är att ha älskat honom. Alltid snäll, omtänksam och inkluderande och hjärtat av våran "Burn the floor"-familj.

”Kan inte förstå att du inte längre finns med oss. Må du vila i frid. Du kommer leva vidare i våra hjärtan för alltid.”, skriver Malin på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons