Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-vinnaren Elisa Lindström bekräftar nya kärlekslyckan – efter tuffa skilsmässan

23 nov, 2022, 15:41 
Elisa Lindström

Elisa Lindström har hittat kärleken igen efter skilsmässan från Markus Frykén.

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

När dansbandsgruppen Elisa's vann Dansbandskampen 2010 var det som att folk inte kunde få nog av frontfiguren Elisa Lindström – och efter tävlingen fortsatte hon att synas i en rad olika sammanhang.

Det skulle även visa sig att Elisa var en att räkna med i andra tävlingsprogram. När hon medverkade i Let's Dance 2016 tog hon hem glasskon, efter att ha mött Bianca Ingrosso i finalen.

– Det är verkligen som Ann Wilson (jurymedlem i Let's Dance reds anm.) sa, att jag har blommat ut. Det var där tårarna kom. För hon sätter verkligen ord på precis vad jag känner, sa Elisa till Aftonbladet.

Annons
Elisa Lindström och Markus Frykén
Elisa Lindström och Markus Frykén gick skilda vägar förra året.

Elisa Lindström om svåra skilsmässan

För två år sedan uppträdde hon även i Melodifestivalen med låten ”Den du är”. Men textraderna föll inte svenska folket i smaken och hon hamnade dessvärre på en sista plats.

Det ingen visste då var att hon befann sig mitt en separation med ex-maken Markus Frykén, som hon träffat i ungdomen. Paret förlovade sig 2016, gifte sig 2018 och fick dottern Irma ihop 2019.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma”, skrev paret på Instagram i samband med skilsmässan.

Annons

Hittat kärleken i Gustav

Idag har den berömda dansbandsstjärnan hittat kärleken igen. Den här gången i en man som heter Gustav. De träffades för första gången redan på högstadiet, men då som goda vänner.

När hon sedan fick upp honom som vänförslag på Facebook började de prata med varandra, något hon tidigare berättat för Hänt.

– Vi började chatta med varandra och träffades först som vänner. Men vi går inte i planerna just nu på att flytta ihop eller något likande utan jag behöver landa först efter min separation, sa hon.

Foto: TT/Instagram

Annons