Let's Dance-vinnaren Elisa Lindström bekräftar nya kärlekslyckan – efter tuffa skilsmässan

Elisa Lindström

Elisa Lindström har hittat kärleken igen efter skilsmässan från Markus Frykén.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
0:43

Efter reklamen: Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

(0:43)

Slå på ljud

När dansbandsgruppen Elisa's vann Dansbandskampen 2010 var det som att folk inte kunde få nog av frontfiguren Elisa Lindström – och efter tävlingen fortsatte hon att synas i en rad olika sammanhang.

Det skulle även visa sig att Elisa var en att räkna med i andra tävlingsprogram. När hon medverkade i Let's Dance 2016 tog hon hem glasskon, efter att ha mött Bianca Ingrosso i finalen.

– Det är verkligen som Ann Wilson (jurymedlem i Let's Dance reds anm.) sa, att jag har blommat ut. Det var där tårarna kom. För hon sätter verkligen ord på precis vad jag känner, sa Elisa till Aftonbladet.

Elisa Lindström och Markus Frykén

Elisa Lindström och Markus Frykén gick skilda vägar förra året.

Karin Törnblom/TT

Elisa Lindström om svåra skilsmässan

För två år sedan uppträdde hon även i Melodifestivalen med låten ”Den du är”. Men textraderna föll inte svenska folket i smaken och hon hamnade dessvärre på en sista plats.

Det ingen visste då var att hon befann sig mitt en separation med ex-maken Markus Frykén, som hon träffat i ungdomen. Paret förlovade sig 2016, gifte sig 2018 och fick dottern Irma ihop 2019.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma”, skrev paret på Instagram i samband med skilsmässan.

Elisa Lindströms Allsångslycka – efter tittarnas önskan

Hittat kärleken i Gustav

Idag har den berömda dansbandsstjärnan hittat kärleken igen. Den här gången i en man som heter Gustav. De träffades för första gången redan på högstadiet, men då som goda vänner.

När hon sedan fick upp honom som vänförslag på Facebook började de prata med varandra, något hon tidigare berättat för Hänt.

– Vi började chatta med varandra och träffades först som vänner. Men vi går inte i planerna just nu på att flytta ihop eller något likande utan jag behöver landa först efter min separation, sa hon.

Foto: TT/Instagram