Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lika som bär – här är kungligheternas kända tvilling

19 nov, 2014, 16:30 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
Madeleine

Någonstans i världen har vi nog alla en “tvilling” – någon som liknar oss.

Det gäller förstås också i den kungliga världen. Se bara på prinsessan Madeleine och Maria Menounos. Den amerikanska tv-stjärnan är verkligen slående lik prinsessan Madeleine. Speciellt sedan Madeleine blev brunett. Ta en titt på deras lyxiga Hollywood-lockar! Här är fler kungligheter och kändisar som är lika som bär!

Carl-philip

Carl Philip och Orlando Bloom – De är mörka och snygga som få! Nog är Carl Philip och Orlando Bloom kopior av varandra – både med och utan skägg.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Charlotte

Charlotte Casiraghi och Angelina Jolie – Dessa skönheter liknar verkligen varandra på pricken. Titta bara på det mörka håret, de fylliga läpparna och den smala näsan…

Sofia

Sofia Hellqvist och Rachel Bilson – Den vackra hyn, det svarta håret och leendet. O.C-skådespelerskan Rachel Bilson och Sofia Hellqvist skulle kunna vara systrar.

Annons
Letizia

Letizia och Cindy Crawfoord – Drottning Letizia är visserligen kort i rocken, men när det kommer till ansiktet är hon och ex-modellen Cindy lika som bär. Vi tänker främst på de mörka ögonen, det bländvita leendet och de välvda ögonbrynen.

Charlene

Charlene och Charlize Theron – Lite festligt är det såklart att dessa blonda snyggingar båda kommer från Sydafrika. Men visst liknar de varandra också i utseendet: det blonda håret, den sobra klädstilen, näsan…

 

Är du lik en kunglighet?

Lägg upp en bild på dig själv på Instagram och märk den med hashtagen #svenskdamlikenkunglig

De bästa bidragen publicerar vi i ett kommande nummer av Svensk Damtidning.

Glöm inte att öppna upp din Instagramprofil så att vi ser ditt bidrag.

Missa inte!

Fler kungligheter som är lika som bär hittar du i veckans nummer av Svensk Damtidning, nummer 48.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons