Lill-Babs-döttrarna återförenade – mötet vid mammas grav på julafton

Lill-Babs-döttrarna återförenade – mötet vid mammas grav på julafton
Bredvid mamma Brita på Järvsö vilar den folkkära artisten Lill-Babs. Döttrarna besöker graven ofta, och under jul sjöng de för sin saknade mamma.
Annons

Vid högtider, och kanske framförallt jul, saknas de som har lämnat oss lite extra. Det vet Lill-Babs döttrar som i år firar sin andra jul utan sin mamma. Det var i april 2018 som den folkkär artisten Barbro Svensson, mer känd som Lill-Babs somnade in efter en tids sjukdom.

Lill-Babs ville begravas intill sin mamma Brita

I sitt testamente skrev Lill-Babs att hon ville begravas bredvid sin älskade mamma Brita:

”Jag vill bli begravd intill mamma Brita och jag önskar samtidigt att det avsätts erforderligt belopp för framtida vård av gravplatsen”.

Annons
För precis som döttrarna Kristin Kaspersen, Malin Berghagen och Monica Svensson stod även Lill-Babs sin mor nära. Dagen efter artistens bortgång la döttrarna ut en känslosam text om sin mor där de berättade vad som hade hänt. Där skrev de bland annat “Nu vilar hennes själ hos mamma Brita”.
Annons

Kristin Kaspersens Instagram

På julafton besökte alla döttrar samt en del av Lill-Babs barnbarn graven i Järvsö. Kristin Kaspersen delade med sig av stunden på Instagram med en bild på graven och texten “Sjöng lite för mamma och mormor”.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar