Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lill-Babs hemliga romans under sista tiden – sanningen kommer fram

30 apr, 2022, 18:00 

Nu avslöjar döttrarna sanningen om Lill-Babs sista år i livet.

Annons
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”Brand logo
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”

Den 3 april 2018 sörjde hela Sverige när nyheten om att en av våra absolut största och mest folkkära artister, Barbro "Lill-Babs" Svensson, gått bort, kom. Barbro blev 80 år gammal.

Allra störst var sorgen förstås hos Barbros närmsta – hennes många vänner och stora familj.

Artistens tre döttrar Monica Svensson, 67, Malin Berghagen, 55, och Kristin Kaspersen, 52, har sedan dess valt att skriva en bok om sin älskade mamma, som kom ut förra veckan.

Dotterns avslöjande: Lill-Babs och Lasse Berghagen fann varann igen efter skilsmässan

I boken berättar de tre döttrarna öppet om Lill-Babs liv och karriär, och avslöjar detaljer som tidigare inte nått allmänheten.

Bland annat har dottern Malin avslöjat att hennes föräldrar Barbro och Lasse Berghagen började dejta igen flera år efter sin skilsmässa, och efter att Barbro skilt sig från Kjell Kaspersen.

Annons

I boken skriver hon om hur fint det var att se ”hur pappa förlät mamma”, men förklarar sedan att relationen gick i kras ännu en gång.

”Den här gången var det pappa som bröt. Han sa att mamma alltid var på väg någon annanstans. Men de förblev nära vänner hela livet”, berättar Malin i boken.

Lill-Babs hemliga romans innan bortgången – dottern berättar

Under Barbros sista år hade hon ingen offentlig kärleksrelation. Men i en intervju med Expressen avslöjar döttrarna nu att hon mycket väl kan ha haft en hemlig romans under sin sista tid i livet.

– Jag tror säkert att det fanns någon, säger dottern Monica när reportern frågar om Lill-Babs levde ensam under de sista åren.

Malin fyller då i att det i sådana fall var en hemlig relation:

– Det vet vi inte. Jag pratade med en av mammas väninnor som sa att ”jag vet det mesta, men du kommer inte att få veta”. Så är det ju. Om mamma anförtror sig till sina väninnor, så ska inte de berätta det.

Annons