Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lill-Babs okända barnbarn väljer att träda fram – 28 år senare

22 apr, 2024, 15:30 
Barbro Lill-Babs Svensson
Lill-Babs barnbarn har rört sig i skuggorna, men nu kliver hon fram – och det med besked.
Annons
Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får deBrand logo
Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får de

Sex år har gått sedan Barbro "Lill-Babs" Svensson gick bort 80 år gammal – och lämnade kvar en stor familj i sorg.

Ja, den folkkära artisten har nio barnbarn och flera barnbarnsbarn samt barnbarnsbarnbarn, alla som saknar Lill-Babs oerhört.

Men genom barnen lever Barbro också vidare. Och nu är ett barnbarn, som inte brukar vara i strålkastarljuset, i fokus.

Här är Lill-Babs okända barnbarn

Barbros familj är en kändistät skara där båda döttrarna Malin Berghagen, 57, och Kristin Kaspersen, 54, blivit offentliga personer.

Även Kristins son Filip Lamprecht, 27, går i kändisfotspåren och kammade hem Let's Dance 2021 med sin nuvarande kärlek, dansproffset Linn Hegdal, 28.

Så familjen Berghagen/Svensson är inte ovana vid smattrande kamerablixtar. Samtidigt föredrar några att hålla en lägre profil, som Malins dotter Linn.

Annons

Hon är resultatet av Malins äktenskap med artisten Tommy Nilsson, 64, som hon också fick barnet Isak, 22, med. Men trots att Linn har två kända föräldrar är hon inte själv en offentlig person.

Förvisso har hon rört sig på några röda mattor under åren men hennes Instagram har "bara" rätt blygsamma 3 800 följare. Inget att jämföra med mamma Malins konto med 139 000 följare!

Och det är också här som Linn nu tar ett kliv framåt. Både Malin och Kristin hyllar henne på hennes bemärkelsedag, och här får vi också en inblick i vilken underbar person Linn är:

"Min solstråle! Kloka, empatiska, levnadsglada vackra långbenta fotogeniska dotter @linnberghagennilsson !!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️Grattis på födelsedagen!!! Jag älskar dig sååååå mycket!!!", skriver Malin.

Och Kristin är inte sämre:

"GRATTIS min fina, roliga och kloka guddotter @linnberghagennilsson på födelsedagen!!!🥳Älskar dig så mycket! ❤️😍".

Okända barnbarnet om rampljuset

För inte länge sedan fick vi se ett annat födelsedagsbarn på Malins Instagram, nämligen hennes äldsta son Christopher Taylor, 37.Även här tog Malin i från tårna när hon skrev om sin älskade son.

Annons

Utöver Christopher, Linn och Isak har Malin även dottern Love Taylor, 35, som delar pappa med Christopher, det vill säga den framlidna artisten Dag Taylor.

Tillbaka till Linn. Hur har det känts att växa upp med två kända föräldrar, Malin Berghagen och Tommy Nilsson? Så här sa Linn om saken till Expressen 2018:

– Eftersom de är i det offentliga ögat har folk förväntat sig att jag ska vara det också. Jag har inte riktigt känt av kändisskapet så mycket, mer än när folk har fått reda på vem min pappa är och tänker att jag borde kunna sjunga.

Foto: TT, Instagram/malinberghagenAnnons