Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lill-Babs okända släkting! Döttrarnas ord om Gunnar, 70

09 jun, 2022, 13:00 

Nu presenteras en okänd person från familjen!

Annons
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnenBrand logo
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Det har gått fyra år sedan hela Sveriges Barbro "Lill-Babs" Svensson somnade in. Men hon är fortfarande bland oss, i alla fall i minnet. Hennes tre döttrar släppte nyligen en bok om sin mor, och har blivit mer aktuella än någonsin.

Dottern Monica Svensson har varit betydligt mer privat än systrarna Malin Berghagen och Kristin Kaspersen, men nu får vi veta nya saker om alla tre systrarna.

Hennes idé var boken

Boken "Vår mamma Lill-Babs" släpptes i april, fyra år efter den folkkära artistens tragiska bortgång. Efter boken har alla tre systrar florerat ännu mer i media, men den som sticker ut mest är som sagt Monica.

Döttrarna gästade talkshowen Bergfeldt i SVT, vilket var tv-soffa-premiär för Monica. Där berättade hon bland annat att hon fick ta en mamma-roll för både Malin och Kristin, eftersom att Barbro jobbade mycket.

Det visar sig att bokidén också var Monicas.

"Allt grundade sig egentligen i att stötta Monica. Vår storasyster frågade mig vid tillfälle om jag tyckte att hon skulle skriva en bok om hennes liv. Det tyckte jag absolut och lät henne träffa mina förläggare på The book affair", berättar systern Malin Berghagen på sin blogg.

Annons

"Det var dags för Monicas röst att göra sig hörd. Jag och Kristin har ju både skrivit böcker och bloggat tidigare."

Verkliga relationen till maken

Det är också Monica som står bakom den okända släktingen!

Systern Malin valde nämligen att dela en riktig hyllning till hennes make, som vi tidigare inte hört så mycket om.

Det verkar som om han har en riktigt fin relation till sina svägerskor.

"Grattis på 70 års dagen vår älskade Gunnar!!! Du är en klippa i backen i Järvsö. Du kan allt och kan du inte så listar du ut det. När vi tog över mammas hus var det du som visade oss hur allt funkar för du hade hjälpt henne så ofta. Som hon älskade dig för det Du är vår syster @monicasvensson_ lugna trygga tålmodiga man." Skriver Malin på Instagram och fortsätter:

"Alltid med skrattet nära. Så fin med hela vår familj. Så fin med min Martin för du vet hur det är att komma in som ny i denna stora sprakande familj Tack för att du finns i våra liv och grattis bästa @guan5206 Snart ses vi allihop och firar!"

Även Kristin Kaspersen väljer att dela ett grattis-inlägg till Monicas make Gunnar, som av allt att döma är en viktig person för familjen.

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons