Lill Lindfors om saknaden efter Brasse: "Hade en sorg i sig"

24 okt, 2018, 10:10 
https://image.svenskdam.se/Annie-Li-Eriksson--200x211.jpg.jpg?imageId=5470975&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Annie-Li Eriksson
Han må ha krossat hennes hjärta men saknaden efter Lars Erik “Brasse” Brännström är fortfarande stor. I en ny intervju öppnar Lill Lindfors upp sig om sorgen efter expartnern.
Annons

Skådespelarna Lill Lindfors och Brasse Brännström lärde känna varandra i mitten på 70-talet när de medverkade i en av Lills shower på Berns Salonger i Stockholm. Paret inledde en relation och Lill beskriver deras första år ihop som den bästa perioden i sitt liv.

Förhållandet mellan Lill Lindfors och Brasse Brännström varade i över tio år.
Förhållandet mellan Lill Lindfors och Brasse Brännström varade i över tio år.

Saknar Brasses värme

Men efter elva år lämnade Brasse henne. Lill hanterade sorgen genom att gå i terapi där hon lärde sig att förlåta och släppa gammal ilska. Och trots det tuffa uppbrottet kan Lill än idag känna en stor saknad efter sin tidigare livskamrat.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Han hade en väldig värme och han var ju väldigt kul… ibland. Men han hade också som clowner, ett allvar och en sorg i sig, berättar Lill Lindfors i TV4:s program Hellenius Hörna.

Annons

Det var i slutet på augusti 2014 som den folkära skådespelaren Brasse gick bort, endast 69 år gammal. Och knappt ett år efter avled hans radarpartner Magnus Härenstam i cancer.

Magnus och Brasse medverkade i “Fem myror är fler än fyra elefanter”.
Magnus och Brasse medverkade i “Fem myror är fler än fyra elefanter”.

– Jag saknar dem. Det var människor som var betydelsefulla för mig, säger Lill Lindfors och fortsätter:

– Men det som är roligt är att Magnus och Brasse ändå finns kvar. Det är inte så många människor som finns kvar. Man kan njuta av Brasse och Magnus på tv. Och när jag är borta kanske man kan njuta av oss alla tre tillsammans.

Men programledaren David Hellenius avbryter henne och säger att det är långt kvar till dess och publiken instämmer med en applåd.

Annons

Se hela programmet med Lill Lindfors i Hellenius Hörna här.

Foto: IBL

 

 

 

Annons