Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lina Hedlunds mardröm efter turbulenta tiden med Nassim: ”Grät hela vägen”

13 nov, 2023, 09:00 

Lina Hedlund berättar nu om mardrömsresan med Nassim Al Fakir.

Annons

Lina Hedlund och Nassim Al Fakir delar inte bara kärleken till varandra. De är båda entertainers av rang och vet vad som krävs för att bjuda på en show som faller publiken i smaken.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Därför var det kanske inte helt förvånande att Nassim valde att fria på ett spektakulärt sätt, då Lina Hedlund var en av kändisdeltagarna i Sweden International Horse Show i Friends arena 2018.

Till tonerna av ”2001: A Space Odyssey” åkte han in på arenan, ståendes i en romarvagn som drogs av fyra hästar, innan han klev av och satte sig på knä för att ställa den modiga frågan.

Annons
Nassim Al Fakir och Lina Hedlund
Nassim Al Fakir bjöd på show när han firade till Lina Hedlund 2018.

Lina Hedlund om turbulenta resan

I dag har de varit ett par i 14 år. De har två barn tillsammans och bor i en villa strax utanför Stockholm – och tycks leva ett liv som inte går att beskriva på något annat sätt än lyckligt.

Men det betyder inte att det funnits hinder på vägen. Efter ett turbulent år ville Lina Hedlund och Nassim Al Fakir få till lite egentid efter julen 2011. De hade hoppats på att en resa över Atlanten skulle göra susen.

Nassim Al Fakir och Lina Hedlund
Nassim Al Fakir och Lina Hedlund hade ett turbulent 2011, berättar Lina Hedlund för Svensk Damtidning.

”Grät hela resan hem”

Så blev det inte. I stället utvecklades sig allt till en mardröm som gjorde att Lina grät på flygresan hem, berättar den populära sångerskan för Svensk Damtidning.

Annons

– Vi hade haft ett turbulent år och skulle fira nyår i Las Vegas. Tyvärr kom vi bara till Chicagos flygplats. Där var det dåligt väder, plan blev inställda, det började brinna på hotellet och vi fick vända hem till Sverige, säger hon och fortsätter:

– Vi bodde två dygn på Chicagos flygplats och sen vände hem. Jag grät hela resan hem.

Lina Hedlund och Nassim Al Fakir
Lina Hedlund och Nassim Al Fakir showar loss tillsammans.

Foto: TT

Annons