Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Lindorff bryter tystnaden om Bonde söker frus framtid – efter krisen

05 dec, 2023, 18:00 

Linda Lindorff berättar nu om Bonde söker frus framtid.

Annons

Linda Lindorff har aldrig gjort någon hemlighet av hur mycket programmet Bonde söker fru har gett henne.

5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Det är där som hon får vandra runt på olika bondgårdar, träffa singelbönder i jakt på kärleken och vara ett stöd i alla olika känslor som uppstår när passion tar sig fram.

På sin blogg har Linda berättat om sina tankar om säsongerna, hur det går till bakom kulisserna och hur mycket det även betyder för henne att få ta del av all kärlek i programmet.

Annons

Linda Lindorff om kärleken

I Lindas liv går kärleken som på räls. Sedan 2009 är hon gift med Jacob Lindorff och de har tre barn ihop.

I ett inlägg på Instagram skriver hon att Bonde söker fru gjort att hennes eget kärleksliv blomstrat.

”Min kärlek. Tänk vad lycklig jag är som har kärlek, får älska nån på det här viset och känna kärlek tillbaka. Det går inte en dag utan att jag tänker på det - mycket tack vare Bonde söker fru också. Bönderna och brevskrivarna och deras längtan efter kärleken och nån att dela livet med påminner mig att vara tacksam och inte ta det för givet”, skriver hon.

Linda Lindorff o0ch Jacob Lindorff
Linda Lindorff med maken Jacob Lindorff.

Linda Lindorffs glädjebesked

Linda Lindorff kommer även med glädjebeskedet att TV4 planerar en ny säsong Bonde söker fru, trots att kanalen pausat flera andra program på grund av sparpaket.

Annons

”Jag ska också än en gång sägande glad jag är över att vi får fortsätta att sprida kärlek med Bonde söker fru. Vet att många varit oroliga men det finns ingen anledning - vi söker redan nu nya bönder till nästa säsong”.

”Glad över att TV4 satsar på kärlek i detta fall och ger fler bönder och brevskrivare chansen att finna sin lycka. Idag tycker jag vi kramas lite extra och stort hjärta till er alla! Älskar kärleken och älskar att ni gör det också!”

Foto: TT/Instagram

Annons