Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Lindorff ersätts av TV4 – nya programledaren i Bonde söker fru

21 dec, 2022, 17:54 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

Bonde söker fru 2022 är slut, och det innebär även slutet för Linda Lindorff i programmet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Bonde söker fru har kommit att bli en favorit hemma i tv-sofforna. Att se folk hitta kärleken är ju fint – och det verkar gå hem hos dem flesta. Även hos programledaren Linda Lindorff, som varit den som håller ställningarna på bondgårdarna i 17 säsonger.

Men nu har hon plötsligt bytts ut av TV4.

Programledaren som ersatt Linda Lindorff

Linda har blivit ett med Bonde söker fru. Ja, det är liksom hennes. Det är nog inte många som inte kopplar Linda till programmet. Därför var det nog en chock för det flesta när Carolin Björnerhag i stället dök upp i rutan.

Carolin Björnerhag ersatte Linda Lindorff i Bonde söker fru.

Men alla Bonde-fans kan pusta ut. Linda kommer tillbaka. Hon hade inte möjlighet att vara med i det extra avsnitt som sänts efter säsongens slut.

Annons

När tittarna får ta del av tidigare deltagares kärleksresor, och hur det går för dem i dag, var det Carolin som i stället för Linda höll i trådarna. Att Linda inte kunde medverka, på grund av TV4, var inte direkt en sorg för Carolin.

– Det är så roligt, jag fick reda på det här i somras och jag blev så glad att jag skrek rakt ut. Det blev en schemakrock för Linda Lindorff för hon gör ju så många program så det var flera saker som behövdes spelas in samtidigt. Det gick liksom inte rent logistiskt så då ringde TV4 och frågade om jag kunde tänka mig att göra det här, berättar Caroline för Hänt.

Deltagarna i Bonde söker fru 2022. Foto: TV4

Därför försvann Lindorff från Bonde söker fru

Så vad är det då Linda spelar in? Jo, ett helt nytt dejtingprogram! TV4 har nämligen satsat på hitprogrammet "My mom your dad", som ursprungligen kommer från USA: Singlar mellan 40 till 50 år möts i ett lyxhus – i 17 dagar. Plot twist? Deras vuxna barn har en hel del att säga till om.

Annons

Linda och dejtingprogram går verkligen hand i hand. Och Bonde söker fru har hon inga planer på att överge. Till Hänt förklarar hon varför hon lyser med sin frånvaro i bonusavsnittet:

”I övrigt så var anledningen att TV4 ville att jag skulle göra nya programmet My mom your dad och då krockade det precis med sista avsnittet. Både TV4 och Fremantle kämpade verkligen för att försöka få till så att jag kunde spela in både och men det gick inte. Det var fysiskt omöjligt - de hade behövt klona mig. My mom your dad är ju en storsatsning och de ville att jag gjorde den och de försökte verkligen lösa så att jag skulle kunna göra allt men det gick inte. Nästa år hinner vi nog lösa det i tid och planera annorlunda. Hos mig är bonden lika högt prioriterad som alltid”

Foto: TT

Annons