Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Lindorff gör beslutet med maken Jacob officiellt – efter 15 år

05 apr, 2024, 19:00 
Nu berättar Linda Lindorff sanningen.
Annons
5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Linda Lindorff har visat sig vara en fena på att para ihop singelbönder med beundrare. I dag är hon tv-Sveriges främsta matchmaker och resan att få bönder att lämna singellivet verkar inte ha någon slutdestination.

Själv har hon lyckats alldeles utmärkt på kärleksfronten. Sedan 2009 är hon lyckligt gift med Jacob Lindorff och de äkta makarna har dessutom tre barn ihop.

Förra sommaren fattade familjen även det stora beslutet att prova lyckan på varmare breddgrader. I gemensam trupp lämnade de Sverige för ett liv i solparadiset Mallorca.

Annons
Linda Lindorff
Linda Lindorff har i flera år dykt upp i rutan för att hjälpa singelbönder hitta kärleken i Bonde söker fru.Magnus Ragnvid/TT

Linda Lindorffs avslöjande om maken

Maken Jacob lever ett mer anonymt liv än sin kära hustru. Faktum är att han är så anonym att Lindas följare inte ens vet vad han jobbar med, även om många fått för sig att han jobbar som fotograf.

”Så det verkar råda viss förvirring gällande vad min man egentligen jobbar med. Många tror att han är fotograf då han ofta står som fotograf i reportage jag skrivit och för bilder tagna på mig och ja, han fotar ibland och gör det bra men han är inte fotograf”, skriver Linda på sin blogg och fortsätter:

Annons

”Jacob har haft många olika jobb inom marknadsföring och ekonomi. I nuläget driver han sajten Hej Senior och så jobbar han med vitamintillskott som heter Seaformula+”.

Firar 15 år som gifta

Ja, Linda verkar trivas alldeles ypperligt med Jacob. Ibland hjälper han henne som fotograf, ibland är han en stöttande make som finns där för henne.

I år firar dessutom paret en mäktig milstolpe.

”Min Jacob – och tänk att i år firar vi 15 år som gifta, kristallbröllop! Det är minsann rätt häftigt”.

Jacob Lindorff och Linda Lindorff
Linda Lindorff har varit gift med Jacob Lindorff i 15 lyckliga år!Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons