Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Lindorff har stött på problem – bara veckor efter flytten till Spanien

08 sep, 2023, 12:30 
Louise Wibergh Lenti
Linda Lindorff

Omställningen var inte så lätt som Linda Lindorff tänkt sig.

Annons
5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Linda Lindorff, aktuell med ännu en säsong av ”Bonde söker fru”, har tagit ett stort beslut. I augusti flyttade Linda och hennes familj till Spanien. Familjen hyr ett hus i en förort till Palma med pool, stor terrass och där alla barn har egna rum. Planen är att familjen ska hyra huset i ett år till att börja med berättar hon till Expressen:

– Sen får vi väl se hur det blir, om det blir längre eller om det räcker med ett år, säger Linda Lindorff.

Linda Lindorff: "Fortfarande overkligt"

Även om Lindorff verkligen gillar Palma har större delen av tiden hittills spenderats hemma i villakvarteret. Där är sommarvärmen inte lika dallrande het och det är mindre folk som springer runt på gatorna. På sin blogg beskriver hon omställningen till det nya livet i Mallorca:

Annons

”Det känns fortfarande overkligt och vi har ännu inte kommit in i någon vardag. Miljön och värmen gör att det mer känns som semester där vi hyrt ett hus en vecka och snart åker hem” skriver Lindorff.

Än så länge är livet kanske inte helt som Linda Lindorff tänkt sig. Även om Spanien och Sverige har många likheter finns det också många olikheter. Om lördagarna går familjen numera upp klockan 06.30.

”Låter tidigt kanske men skönt att hinna äta frukost i lugn och ro och dessutom är morgontimmarna här de bästa. Lugnt och något svalare” skriver hon på bloggen.

Förhoppningsvis vänjer sig familjen vid den starka värmen med tiden.

Linda Lindorff
Linda ute i värmen framför familjens pool.

Ett år av äventyr

Lindorff är däremot inte helt främmande för en vardag i Spanien. När hon var yngre bodde hon i Barcelona i två år och studerade spansk historia, konsthistoria och litteraturhistoria vilket gjorde henne helt flytande i det spanska språket. Barnen Lykke, 15, Wilhelmina, 13, och Benedicte, 10, går på så sätt i mammas fotspår när de nu börjar skolan i Spanien och får utveckla sin spanska.

Sammanfattningsvis kommenterar Linda Lindorff det nya livet på bloggen: ”Det kommer bli svårt ibland och säkert längtar man hem men framför allt så är det ett litet äventyr i livet att testa nåt annat”.

Foto: Privat / TT

Annons