Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Lindorff i tårar efter händelsen – följarna reagerar nu kraftigt

15 dec, 2023, 15:00 

Linda Lindorff kan inte längre hålla tillbaka känslorna.

Annons

Vad är en höbal på bondgården? Frågar du Linda Lindorff är den alldeles, alldeles underbar och varje gång det vankas ny säsong av Bonde söker fru är hon taggad till tänderna.

Ilskan efter Helenas regelbrott i ”Bonde söker fru”Brand logo
Ilskan efter Helenas regelbrott i ”Bonde söker fru”

För vad kan vara bättre än att få bevittna äkta kärlek mellan en bonde och brevskrivare, mitt bland fyrbenta djur som får, grisar och kor?

– Jag är ju ett ”Bonde söker fru”-bibliotek. Jag kan det utan och innan det finns nog ingen som kan göra jobbet bättre än jag. Förlåt att jag säger det. Men min kärlek, respekt och beundran för programmet och de som är med är så stor och jag älskar allt med Bonde söker fru. Det här jobbet ska jag göra, har Linda Lindorff sagt till Aftonbladet.

Annons
Linda Lindorff
Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff.

Linda Lindorff i tårar efter händelsen

Årets säsong närmar sig sitt slut. Dejtandet är över och det är dags för nästa steg för bönderna. Har de gjort rätt val, eller har de fattat ett beslut som de i efterhand kommit att ångra?

Kärlek går aldrig att ta för given. Bonde söker fru är ett kvitto på hur känsligt det kan vara, hur mycket som krävs för att det ska kännas rätt och alla tårar som utkämpas i jakten på den rätta.

”Alltså ni måste se ikväll! Det är så starkt. Det är omöjligt att inte bli berörd. Jag grät. Jag tror alla grät den här dagen. Ja ni få se själva så förstår ni”, skrev Linda Lindorff i ett inlägg på Instagram inför torsdagens avsnitt.

Annons

Tittarna i tårar

Tittarna är lika engagerade för böndernas livsöden som Linda Lindorff. I kommentarsfältet till inlägget är det flera personer som har åsikter om valen som görs i programmet.

”Ja, jag fick hålla tillbaka tårarna när jag såg ”dalmasen” (glömt namnet) ledsen. Hoppas att allt ordnar upp sig”, skriver en person.

”Detta med kärlek är inte lätt”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons