Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Lindorff i tårar efter händelsen – följarna reagerar starkt

15 maj, 2024, 07:30 
Känslorna svämmar över för TV4-profilen Linda Lindorff.
Annons

Ingen vet hur det är att följa ett gäng singelbönder så mycket som Linda Lindorff. I över 18 säsonger har hon vandrat runt på diverse bondgårdar och sett romansen spira mellan bönder och brevskrivare i ”Bonde söker fru”.

5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Hon är som ett ”Bonde söker fru”-bibliotek, medveten om att det nog inte finns någon som kan göra ett bättre jobb med att vandra runt bland får, getter, grisar och kor, samtidigt som kärleken lurar runt hörnet.

– Förlåt att jag säger det. Men min kärlek, respekt och beundran för programmet och de som är med är så stor och jag älskar allt med Bonde söker fru. Det här jobbet ska jag göra, har Linda Lindorff sagt till Aftonbladet.

Annons
Linda Lindorff
Linda Lindorff.Magnus Ragnvid/TT

Linda Lindorff i tårar

Som så många tittare blivit varse, är Bonde söker fru ett program med mycket känslor. Ibland är det muntra miner, ibland sura och ibland blir det så vackert, eller jobbigt, att tårarna börjar rinna.

Linda Lindorff känner med deltagarna på ett sätt som gör att hon själv har nära till känslorna, vilket ibland kan leda till att hon börjar gråta tillsammans med bönderna.

Nu delar hon med sig av ett tårfyllt klipp från programmet – ett klipp som vittnar om hur känslosamt det kan bli.

Annons

”Tårar. Många tårar. Känslosamt i Bonde söker fru ikväll”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Tittarna reagerar: ”Synd”

Linda Lindorff är långt ifrån ensam om att brinna för Bonde söker fru. Tittarna är ofta lika engagerade över böndernas öde och när det bjuds på känslosamma stunder är de inte sena med att skicka sitt stöd.

”Vad spännande å se i kväll synd att alltid någon ska bli ledsen”, skriver en person i kommentarsfältet på Linda Lindorffs Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons