Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Linda Lindorff lämnar – nu väljer hon att avbryta allt

02 apr, 2024, 13:00 
Linda Lindorff och familjen har fattat ett beslut.
Annons

Få personer är så förknippade med ett program som Linda Lindorff. I flera år har hon hjälpt kärlekstörstande singelbönder att hitta kärleken i Bonde söker fru – ett uppdrag hon tar på största allvar.

5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Den 8 april är det dags för en ny säsong av ”Bonde söker fru - jorden runt”. Då kommer ett gäng singelbönder verksamma i utlandet, långt från mjölkkor och havrefält, ta hjälp av Linda Lindorff i jakten på kärleken.

Räkna med både skratt och tårar när det nu bär av till länder som Grekland, USA och Frankrike, med bönder som spatserar omkring bland vinrankor, travhästar och olivträd.

Annons
Linda Lindorff
Linda Lindorff är snart tillbaka i rutan med en ny säsong av ”Bonde söker fru – jorden runt”.Magnus Ragnvid/TT

Lindas flytt till Spanien

Hur det är att vara bosatt utomlands är det inte alla som vet. Men en som vet detta är Linda Lindorff, en kunskap som förmodligen är bra att ha nu när hon ska bekanta sig med svenska bönder i utlandet.

Sedan en tid tillbaka lever hon och familjen i det solsköna landet Spanien. Där har de nära till svalkande poolhäng, färska frukter och en tropisk miljö som inte går att få tag i hemma i Sverige.

– Det är kul, man lär sig spanska, man äter lite annat och ser lite andra miljöer. Och det har varit härligt för familjen att ha det här ihop. Man blir lite tajtare, säger Linda Lindorff till Expressen.

Annons

Linda Lindorff lämnar

Alla goda ting har ett slut. Detta är Linda Lindorff fullt medveten om och det spanska äventyret är snart ett minne blott. I maj kommer nämligen familjen ha packat väskorna och lämnat det soldränkta paradiset.

– Vi har haft det jättebra här men vårt liv är ju i Sverige. Och där vill vi vara. Vi har ju huset i Sverige och barnen går i skolan, säger den omtyckta programledaren.

Ja, för även om Linda uppehållit sig i Spaniens senaste tiden finns det ett annat land som hennes hjärta klappar starkast för.

Annons

– Jag älskar Sverige. Jag har alltid gjort det.

Jacob Lindorff och Linda Lindorff
Linda Lindorff och maken Jacob Lindorff lämnar snart Spanien och flyttar tillbaka hem till Sverige.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons