Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Lindorff lämnar TV4 – väljer att avsluta allt

04 jun, 2024, 15:00 
Linda Lindorff syns inte längre i TV4 – och här är orsaken bakom.
Annons

Linda Lindorff lever för Bonde söker fru. Hon har varit programledare i 18 säsonger och vet exakt vad som krävs för att hantera den berg-och-dalbana av känslor som utspelar sig i det populära TV4-programmet.

5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Hon har själv sagt att hon är något av ett Bonde söker fru-bibliotek. Med sin erfarenhet kan hon i stort sett kliva in på vilken bondgård som helst och umgås med diverse singelbönder.

Det spelar heller ingen roll om det är i Sverige eller utomlands. Linda Lindorff kan befinna sig på bondgårdar i Frankrike, USA och Grekland och få det att verka lika naturligt som på hemmaplan.

Annons
Linda Lindorff
Linda Lindorff älskar Bonde söker fru.Magnus Ragnvid/TT

Linda Lindorff lämnar

Nu har säsongsavslutningen av ”Bonde söker fru – jorden runt” ägt rum. Det betyder att den folkkära programledaren Linda Lindorff försvinner från tv-rutan, nu när TV4 avslutat programmet, och tittarna får vänta på att åter få se henne hjälpa singelbönder hitta kärleken.

Men Linda kommer tillbaka! Redan nu har inspelningen av en ny säsong börjat, något hon själv berättar om på sina sociala medier.

”Första dagen på inspelning! Vi är alltså nu på Sundbyholms slott och nu ska bönderna snart checka in och därefter kommer deras brevskrivare - det är nu allt börjar! Såååå spännande!!”, skriver hon lyckligt.

Annons

Linda Lindorffs glädjebesked

Linda Lindorff är så ivrig att dela med sig av inspelningarna, att hon nu avslöjar detaljer från inspelningen. I ett inlägg på Instagram rapporterar hon om händelser bakom kulisserna, vilket får följarna att jubla.

”Tjoho! Alltså vilken dag! Hett och härligt! Spana in våra tokheta bönder här, härliga teamen och fantastiska Mia Högfeldt som gör mig fin! Nu är vi igång!!”‚ skriver hon.

”Riktigt kul Ojoj spännande”, skriver en person.

Annons

”Vad roligt att du visar så här bakom kulisserna och att ni är igång! Jag ser jättemycket fram emot programmet sen. Hoppas allt går bra för bönderna och alla!”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons