Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Lindorff rasar mot TV4 efter ändringen i Bonde söker fru: ”Orolig”

07 mar, 2023, 13:30 
Linda Lindorff är programledare för ”Bonde söker fru” i TV4.

Linda Lindorff sätter ord på frustrationen inför nya säsongen av ”Bonde söker fru – Jorden runt” och rasar mot egna kanalen.

Annons

Dejtingsugna bönder ska äntligen få chans till romans i ”Bonde söker fru” i TV4! Sedan starten 2006 har programmet varit otroligt populärt och genererat 17 säsonger.

5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

2020 drog spinoff-serien ”Bonde söker fru – Jorden runt” i gång, där bönder i olika delar av världen söker den stora kärleken.

Nu är det dags för ännu en omgång och programledaren Linda Lindorff, 51, ska återigen lotsa bönderna och tittarna genom dejtingsåpan.

Linda Lindorff rasar mot TV4

Nytt för i år är att TV4 har valt att inte sända porträtten av bönderna på TV4, precis som de gjort under tidigare säsonger. I stället presenteras bönderna på TV4 Play – något som får Linda Lindorff att rasa mot egna kanalen. I ett blogginlägg med rubriken ”Jag får panik” skriver hon om känslorna.

Annons

– Dessutom så har vi inte gjort något regelrätt ”släpp” av bönderna utan de släpptes lite eftersom och ja jag får lite panik när jag tänker på att kärleken i deras liv inte ens vet om att de finns. Det är ju fruktansvärt. Jag vill göra ett ny släpp. Jag vill meddela hela världen att vi har fyra så underbara bönder som ni inte bara får missa, skriver Linda Lindorff och fortsätter:

– Visst har det redan kommit in brev, bra brev, men ändå… det känns läskigt att tänka att det kanske finns nån där ute som hade varit perfekt för Anders, Chris, Dino eller Arnaud som nu inte ens sett dom.

Lindorffs vädjan efter ändringen i ”Bonde söker fru”

Linda Lindorff avslutar blogginlägget med en vädjan till TV4:

– Hade jag fått bestämma så hade vi gjort ett avsnitt att sända på TV4 som vanligt, det hade gjort mig lugnare. Jag vill verkligen så himla mycket att de här fina underbara ska hitta nån att älska och bli älskad av, skriver Linda Lindorff i inlägget.

På sin Instagram hänvisar hon till bloggen i ett inlägg med bildtexten ”Orolig och nervös. Tänk om det blir fel”. Många av följarna känner med henne.

– Synd att det inte görs på samma sätt som alla andra år, tror det är många som missar släppet, skriver en följare.

– De skulle helst varit på tv4 så att alla kan se dem, det vore det bästa, skriver en annan.

Det råder ju ingen tvekan om att programledaren brinner för sitt program. Om TV4 väljer att göra annorlunda återstår att se!

Foto: TT, Instagram

Annons