Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Lindorff slutar – lämnar med omedelbar verkan: ”Tappat lusten”

15 nov, 2023, 11:30 

Linda Lindorff har bestämt sig för att skala ned – nu berättar hon själv om det stora bloggbeslutet.

Annons

I Bonde söker fru får vi veta hur det är att leva som både bonde och singel. Mitt bland det moderna bondelivet får vi följa deras jakt på kärlek, allt i sällskap av den folkkära programledaren Linda Lindorff.

5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Hon har varit med i 17 år. Programmet har blivit något av hennes bebis och hon har en känslig radar för när det sprakar och uppstår kärlekskänslor mellan bönderna och brevskrivarna.

För att ingen ska missa vad som händer i programmet, och i stunder vad som pågår bakom kulisserna, har Linda haft en vana att blogga om programmet och dela med sig av intressanta händelser.

Linda Lindorff
Linda Lindorff har varit programledare för Bonde söker fru i 17 år – och bloggar gärna om programmet.

Linda Lindorff: ”Tappat lusten”

Dessvärre har det tagit lite väl mycket tid att driva en blogg och ett Instagramkonto. När Linda och familjen nyligen flyttade till Spanien, tappade hon även den skrivarglöd som annars varit så central.

Annons

”Det här med bloggandet går lite upp och ner för mig kan man ju lugnt säga. Fram till dess att vi flyttade ner hit till Spanien i slutet av juli så bloggade jag knappt alls. Hade helt tappat lusten”, skriver Linda Lindorff på sin blogg och fortsätter:

”Sedan fick jag en liten nytändning av att ha något annat att blogga om, att kunna skriva om vår flytt hit och vardagen och helgerna här. Det kändes kul”.

Det händer med Lindas blogg

Samtidigt känner Linda en stress över att behöva leverera content på både bloggen och Instagram. Därför har hon bestämt sig för att skala ned när det kommer till att dela med sig av livet på Instagram.

Men det är inte den enda förändringen. Linda har även bestämt sig för att sluta blogga privat. I stället kommer hon att med omedelbar verkan börja blogga för Amelia.

”Amelia har jag alltid gillat och utan att egentligen veta vad skillnaden kommer att bli så ska jag i alla fall fortsätta att skriva. Jag har ingen exakt statistik på vilka det är som läser mitt instagram och min blogg men jag har en känsla av att de som gör det även gillar Amelia”, skriver hon.

Linda Lindorff
Linda Lindorff vandrar nu vidare mot nya bloggdrömmar.

Foto: TT

Annons