Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Linda Lindorff smygfilmad under tv-inspelningen – beteendet bakom kulisserna

23 jun, 2024, 12:00 
Linda Lindorff ertappad – när hon tror att ingen ser!
Annons

Linda Lindorff kör på med sitt Bonde söker fru som om det inte fanns någon morgondag. Outtröttligt hjälper hon svenska singelbönder att hitta den stora kärleken, samtidigt som hon vandrar runt på bondgårdar bland kor, grisar och höns.

5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Hon vet exakt vad som krävs för att hantera den berg-och-dalbana av känslor som utspelar sig i det populära TV4-programmet och försöker hela tiden vara ett stört åt de kärlekstörstande bönderna.

– Förlåt att jag säger det. Men min kärlek, respekt och beundran för programmet och de som är med är så stor och jag älskar allt med Bonde söker fru. Det här jobbet ska jag göra, säger Linda Lindorff till Aftonbladet.

Linda Lindorff
Linda Lindorff är en erfaren programledare och brinner stenhårt för Bonde söker fru.Magnus Ragnvid /TT

Här blir Linda smygfilmad – finner sig direkt

Den som vill veta hur det ser ut under inspelningen behöver inte oroa sig. Inför kommande säsong har nämligen Linda bestämt sig för att dela med sig av klipp hur allt går till.

Annons

I ett av klippen kan man se hur Linda stiger ur en bil, innan hon inser att hon blir filmad och snabbt finner sig tillrätta genom att glatt vandra fram till kameramannen.

”Några klipp från dagen med inspelning av Bonde söker fru! Här ser ni lite blandat från min loge, och dagens oväder, resplan utöver det vanliga och Almas underbara pappa! Häng med lite behind the scenes nu och alla dar framöver”, skriver en exalterad Linda.

Linda Lindorffs panik

Och även bakom kulisserna blir det dramatik! Linda är mån om att även visa upp jobbiga stunder, som när hon är på väg att missa en inspelningen på grund av dåligt väder.

”Höll på att fastna på Mallis då ett ösregn skapade totalt kaos på flygplatsen. Det här klippet är precis i början och sen brakade det loss och svämmade över. Det rann in vatten överallt och bilar körde i meterdjupt vatten”, skriver hon och fortsätter:

”Himlen öppnade sig! Galet. Vårt flyg blev tre timmar försenat på grund av allt regn och jag hann bli rädd att jag skulle missa viktig inspelning imorgon”.

Foto: TT/Instagram

Annons