Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Lindorffs mystiska brev – chockas av innehållet: ”Svårt att glömma”

19 maj, 2023, 14:25 

Linda Lindorff om upptäckten efter brevet till bonden Mimmi.

Annons

Linda Lindorff har nästan blivit synonymt med dejting-tv. När det kommer att hitta kärleken bland bondgårdar, djur och mjölkkanor har hon blivit något av en dejtingexpert i bondmiljö.

5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Bland hästar, får och getter har hon vandrat flera år, läst upp brev och försökt göra allt för att bonden ska lyckas pricka rätt och påbörja ett liv med en ny bonde vid sin sida.

Hon är även beredd att offra delar av hälsan. På sin blogg berättade hon nyligen att hon drabbades av öroninflammation inför flygresan till inspelningen av Bonde söker fru - jorden runt.

Annons
Linda Lindorff
Linda Lindorff är van att hjälpa bönder att hitta kärleken – nu gör hon det igen!

Linda Lindorff i chock över upptäckten

Det blev den värsta flygresan i hennes liv och smärtan gjorde att tårarna rann. Efter mardrömsresan blev hon dessutom halvt döv på ena örat, något som vittnar om vad Linda är beredd att offra för sann bondekärlek.

Men nu kan Linda dela med sig av lite roligare nyheter! På Instagram berättar hon om en brevutdelning som blev mycket lyckad och verkade falla bonden Mimmi väl i smaken.

”Brevutdelning hos bonden Mimmi på Öland. Mycket skratt, förväntan, riktigt bra killar - och nakenbilder! Mimmi reaktion på det sistnämnda är obetalbar. Chockad och generad men också glad så klart. Glad över alla som på olika (bra och mindre bra) sätt ansträngt sig för att få hennes uppmärksamhet. Och ja där gjorde ju ändå nakenkillen rätt för det är ju svårt att glömma det”, skriver Linda Lindorff.

Annons
Linda Lindorff
Linda Lindorff tillsammans med bönder som söker kärleken.

Linda Lindorffs ord om bonden Mimmi

Ja, det verkar som att både Linda och Mimmi chockades något av det mystiska brevet och innehållet i det, men av bilden att döma så verkade det vara muntra miner.

Annons

”Mimmi är ju för övrigt en drömtjej så jag fattar verkligen att hon får många brev - över 200 - lite av ett tjejrekord. Nu återstår att se vad som händer framöver men jag tror så in i bengen på kärlek!”, fortsätter Linda Lindorff.

Inlägget hejas på av tittare som knappt kan bärga sig innan de får ta del av Mimmis äventyr.

”Härligt Mimmi! Hon är toppentjej”, skriver en person.

”Heja heja”, skriver en annan.

”Heja hejsan” skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons