Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Lindorffs plötsliga beslut med Jacob – efter 14 år som gifta

19 mar, 2024, 20:40 
Linda Lindorff berättar själv om beslutet med maken Jacob.
Annons
5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Förra året fattade Linda Lindorff med familj ett stort beslut. Hon och maken Jacob Lindorff hade länge varit sugna på att flytta från Sverige och bosätta sig på varmare breddgrader.

Sagt och gjort. De packade sina väskor, flyttade ut från lyxvillan på Lidingö, satte sig på ett plan och tog sig hela vägen till spanska Palma för att under ett års tid njuta av tropisk miljö.

Döttrarna Lykke, Wilhelmina och Dicte följde självklart med, redo att kasta sig in i ett soligt äventyr i ett hus som både har tillgång till en härlig pool och en stor terrass med eldstad.

Linda Lindorff och Jacob Lindorff
I över ett halvår har Linda Lindorff och maken Jacob Lindorff bott i Palma.Karina Ljungdahl/TT

Linda om stora beslutet med Jacob

Att flytta utomlands och lämna tryggheten i Sverige är självklart ett stort beslut. Därför är det väldigt glädjande att höra hur bra Linda och familjens trivs i solsköna Palma!

Annons

”Vi hyr ett hus i utkanten av Palma och bara en knapp kilometer från tennisklubben vilket gör att barnen kan cykla och ta sig till och från utan oss. Väldigt skönt med tanke på att de alla tre spelar olika tider. De har många nya kompisar och hänger därför väldigt mycket där även när de inte spelar tennis”, skriver hon i tidningen Livsstil.

”Mycket som är nytt”

Linda tycker det är otroligt spännande att få prova på en ny vardag, med ett nytt språk, ny miljö och kunna erbjuda barnen på ett stort äventyr de kommer bära med sig.

”Det är mycket som är nytt och bara att byta skola och prata ett annat språk är ju spännande. Enkla saker som att handla mat, gå till frisören, plocka apelsiner i trädgården och pressa egen juice eller åka till stranden en söndag i oktober och bada”.

Annons

”Vi gör utflykter varje helg och har väldigt mycket fin kvalitetstid tillsammans. Det är fantastiskt uppe i bergen, så här års kan man ju vandra utan att få värmeslag och det finns så många bra mysiga restauranger”.

Linda Lindorff
Linda Lindorff trivs kanon i Spanien.Magnus Ragnvid/TT

Foto: TT/Instagram

Annons