Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Linda Staaf har förlovat sig med ÖB Micael Bydén – bekräftar nu själv

16 jan, 2024, 06:54 

Linda Staaf bekräftar att hon och ÖB Micael Bydén förlovat sig. Nu sätter hon ord på lyckan!

Annons

Förra året var det Linda Staaf som var i ropet – men senaste tiden har nyhetsrapporteringen i stället handlat om ÖB Micael Bydéns ord om att svenskar måste förbereda sig mentalt på att det kan bli krig i landet.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Och nu har båda hamnat gemensamt i ropet. Den här gången rör det sig inte om något så dramatiskt som krig, utan snarare något så lyckligt och kärleksfullt som en förlovning, något Stoppa Pressarna var först med att rapportera om.

– Det stämmer att vi har förlovat oss, säger Linda Staaf nu till Expressen.

Annons
Linda Staaf och Micael Bydén
Linda Staaf och Micael Bydén.

Lindas ord om relationen

Redan i juni 2022 ryktades det om att tidigare Noachefen Linda Staaf och överbefälhavare Micael Bydén var ett par. Inledningsvis valde de att ligga lågt, men till slut blev ryktena så pass intensiva att Linda till slut valde att bekräfta relationen.

– Ja, det stämmer. Jag kan bekräfta att vi är ett par. Och sedan har jag inte så mycket mer att säga om den saken, sa Linda Staaf till Dagens Nyheter.

Dröjde med bilder

Det tog dock ett bra tag innan paret syntes offentligt för första gången tillsamman, vilket skedde i samband med insamlingsgalan ”En kväll för Börje”, som anordnades av Börje Salmings ALS-stiftelse.

Annons

I september dök de upp tillsammans i samband med kungens firande av 50 år på tronen och den jubileumsbankett som hölls i Rikssalen på Stockholms slott.

Båda var stiligt klädda, Micael i sin medaljtäckta frack och Linda med en härlig svartblå klänning.

Linda Staaf och Micael Bydén
Linda Staaf och Micael Bydén.

Foto: TT

Annons