Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linn Hegdal i tårar – efter beslutet med FIlip Lamprecht: ”Jag gråter”

20 mar, 2024, 11:00 
Linn Hegdal delar nu med sig av en exklusiv inblick i privatlivet.
Annons
Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsongerBrand logo
Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsonger

Linn Hegdal har visat att hon kan bemästra de flesta dansformerna. Med sin kunskap har hon gjort stor succé i Let's Dance, bjudit på avancerade rörelser och rört sig till genres som samba och cha-cha-cha.

När hon våren 2021 dansade med modellen Filip Lamprecht var succén omedelbar. Paret var så skickliga på dansgolvet, och tittarna så hänförda, att de gick hela vägen och kammade hem den åtråvärda glasskon.

De stora tittarfavoriterna umgicks även mycket privat. Med tiden började det uppstå rykten om att Linn och Filip var mer än bara vänner, något de konsekvent dementerade.

Linn Hegdal och Filip Lamprecht
Linn Hegdal och Filip Lamprecht tog hem Let's Dance 2021.Karin Törnblom/TT

Bekräftade relationen efter ett år

Men inte ens Linn och Filip kan ducka Amors pilar. Man kan dementera hur mycket man vill, men när kärleken knackar på dörren är det svårt att hålla emot.

Annons

För några månader sedan bekräftade det forna dansparet att de var ett par. Då kom det även fram att de träffat varandra ett bra tag innan de bestämt sig för att gå ut med relationen.

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig❤️" skrev Filip på Instagram under en bild på paret i januari.

Linn i tårar efter händelsen

Att Linn och Filip trivs i varandras sällskap är tydligt. Nu har de dessutom bjudit på en exklusiv inblick i deras vardag, som visar att de verkligen är bekväma med varandra.

”Jag gråter till Greys Anatomy och Filip äter spaghetti och köttfärssås direkt ur grytan”, skriver Linn i ett inlägg på Instastory medan tårarna rinner nedför hennes kinder.

Annons

Ja, så skönt när man kan vara sig själv i en relation!

Linn Hegdal
Linn Hegdal berättar att hon sitter och gråter till ett Greys Anatomy-avsnitt.Instagram
Filip Lamprecht
Filip Lamprecht äter spaghetti och köttfärsås direkt ur grytan.Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons