Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linn Hegdal och Filip Lamprecht visar upp lyckan – efter alla kärleksrykten

14 jun, 2023, 15:30 

Nu delar Linn Hegdal och Filip Lamprecht med sig av glädjen.

Annons

Linn Hegdal och Filip Lamprecht dansade in i svenska folkets tv-hjärtan när de dansade i Let's Dance 2021. Med ett imponerande fotarbete lyckades de bjuda på salsa och rumba i succéform.

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Det dansanta samarbetet visade sig bli väldigt lyckat. Varje vecka lovordades de av juryn och när det väl var dags att avrunda säsongen stod de där med den åtråvärda glasskon.

Dansparet blev även under säsongen omskrivna för sin privata relation. Under en period spekulerades det även i att de hade en romans, något som de båda konsekvent dementerade.

Annons
Filip Lamprecht och Linn Hegdal
Filip Lamprecht och Linn Hegdal blev goda vänner under Let's Dance.

Filip om relationen till Linn

Istället hade de utvecklat en fin vänskap. Efter säsongen fortsatte dessutom den fina vänskapen att frodas och Linn och Filip såg till att umgås flitigt, trots att kamerorna för länge sedan stängt ner.

”Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skit lätt. Hur du har pallat med men mest av allt hur mycket vi har fått uppleva”, skrev Filip Lamprecht om den fina vänskapen förra året.

Annons

Filip och Linn visar upp lyckan

Nu var det ett tag sedan vi såg till Linn i tv-rutan. Inför årets säsong bestämde hon sig för att inte ställa upp i Let's Dance och istället fokusera på sina psykologi-studier.

Men nu har hon pausat studierna och sett till att få lite vila utomlands. Just nu befinner hon sig i Rom och på Instagram har hon delat med sig av livet i den italienska huvudstaden.

”Lite regn här och där men vad gör det när man är i självaste Rom?”, skriver hon lyckligt.

Annons

Även Filip Lamprecht befinner sig i Rom. Likt Linn Hegdal verkar han vara nöjd och lycklig över att befinna sig i den kulturrika staden. Bland annat delar han med sig av bilder på när han äter mackor och dricker vitt vin.

Däremot är det oklart om Filip och Linn tillbringar tiden i Rom tillsammans. De syns inte på varandras Instagram, men eftersom de är så goda vänner är det inte helt otänkbart att de stött på varandra.

Filip Lamprecht
Filip Lamprecht är i Rom och dricker vitt vin.

Foto: TT/Instagram

Annons