Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Linn Hegdals mysiga resa med Filip Lamprecht – väljer äntligen att visa

07 jul, 2023, 11:30 
Felicia Plåt
Linn Hegdal och Filip Lamprecht
Linn och Filip vann Let´s Dance 2021. Foto: TT

Nu syns Linn och Filip tillsammans på en mysig semester i Norge.

Annons

För två år sedan kunde vi se stjärndansaren Linn Hegdal, 27, och modellen Filip Kaspersen Lamprecht, 26, dansa loss tillsammans i en och en annan rumba och vals. De var danspartners i succéprogrammet Let´s Dance och deras skickliga samarbete tog dem ända till finalen som de sedan vann.

5 saker du inte visste om Linn HegdalBrand logo
5 saker du inte visste om Linn Hegdal

Filip och Linns romansrykte

Redan under Let´s Dance gick deras kemi rakt genom rutan och de blev storfavoriter. Det var även många som gillade dem så pass mycket att de även hoppades att de skulle bli ett par. Trots att Filip var i ett förhållande med artisten Peg Parnevik.

Annons

Efter programmet gjorde Filip och Peg slut och romansryktena började spira mellan Filip och danspartnern, men det var inget som de bekräftade.

Men under åren som har gått så har vännerna spenderat väldigt mycket tid med varandra och det ryktades om att de hade åkt på en resa till Rom tillsammans.

De la ut liknande bilder från den italienska huvudstaden men visade aldrig upp vem de reste med. Men fansen är skickliga och missar inga detaljer. På en av bilderna hade Linn på sig en jacka som såg ut som Filips. Vilket följarna kommenterade på. Men det blev aldrig bekräftat.

Resan till Norge

Linn har även en väldigt bra relation med Filips mamma Kristin Kaspersen efter att även hon tog hem vinsten i programmet två år tidigare. Därför kan vi även se Linn och Kristin tillsammans på olika bilder på Instagram. Exempelvis firade de midsommar tillsammans, där även Filip var med.

Kristin Kaspersen och Linn Hegdal
Linn och Kristin i Norge. Foto: Instagram

Trots att de inte bekräftat att de åkte på semester till Rom ihop så har de iallafall åkt på en ny resa ihop. Nämligen till vårt grannland Norge.

Annons
Mat
Filips mat! Foto: Instagram

Kristin delade med sig av några idylliska bilder från resan där vi kan se Kristin, Linn och hunden Minoo tillsammans. Följt av en fin matbild där hon hyllar Filips matlagning.

Annons