Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linn Hegdals och Filip Lamprechts gemensamma beslut – efter ett år ihop

24 apr, 2024, 17:30 
Linn Hegdal och Filip Lamprecht visar nu upp lyckan!
Annons

Linn Hegdal och Filip Lamprecht dansade tillsammans i Let's Dance 2021. Där gick de och vann hela tävlingen, kammade hem den åtråvärda glasskon – men den största vinsten skulle komma några år senare.

Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Ja, för vid det här laget vet vi att Linn och Filip fann kärleken efter programmet. Det bekräftade modellen i ett inlägg på Instagram tidigare i år och avslöjade dessutom att de varit tillsammans ett tag.

”Ett år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig”, skrev Filip Lamprecht.

Annons
Linn Hegdal och Filip Lamprecht
Linn Hegdal och Filip Lamprecht blev ett par efter Let's Dance.Karin Törnblom/TT

Filips lyckliga upplevelse med Linn

Sedan dess har de levt livets glada dagar tillsammans. På sociala medier delar de gärna med sig av detaljer från vardagen, som för det mesta verkar bestå av härliga matdejter.

Linn var också på plats när Filip för första gången skulle laga mat i sin nya lägenhet. Maten verkades uppskattas enormt och man får anta att Filip efteråt fick mycket beröm för sina kunskaper i köket.

”Lagade första middagen i mitt hem! Inget jätte kok och spisen är inte på plats ännu men en väldigt ostig och slängdigiväggen-god pinsa blev det”, skrev Filip efter matupplevelsen.

Annons

Linns och Filips beslut

Nu har det nykära paret dessutom fattat ett gemensamt beslut och gjort debut på röda mattan tillsammans. Självklart var det mattema även den här gången, då det före detta fotbollsproffset Jesper Blomqvist hade ett event för sin pizzarestaurang 450 gradi.

På eventet närvarade flera kändisar, bland andra Carola Häggkvist, boxaren Mikaela Laurén och kändisfrisören Bobby Oduncu.

Gästerna bjöds på en sittande middag och närvaro av Francesco Martucci – en av världens främsta och mest prisbelönta pizzabagare.

Linn Hegdal och Filip Lamprecht
Filip Lamprecht, Linn Hegdalnärvarar vid Jesper Blomqvists och Blendis restaurang 450 Gradi.Charlotte Brunzell/TT

Foto: TT

Annons