Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linn Hegdals och Filip Lamprechts härliga lycka – bekräftar med ny bild!

18 apr, 2024, 16:30 
Nu visar Linn Hegdal och Filip Lamprecht upp härliga lyckan!
Annons

Linn Hegdal har gjort succé som dansare i TV4:s nedlagda program Let's Dance. Hon har visat sig bemästra de mest avancerade dansformerna och det tycks inte spela någon roll om det är cha-cha-cha, samba eller tango som står på agendan.

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Taktkänslan är på plats, lika så koordinationen och koreografin, och när Linn haft uppdraget att föra över sin kunskap på sin danskollega har hon dessutom bevisat att hon även är väldigt pedagogiskt lagd.

Vem minns inte när hon våren 2021 dansade med modellen Filip Lamprecht, som hon lärde upp på ett så skickligt sätt att de till slut gick hela vägen och vrålandes kunde lämna programmet med den berömda glasskon i sin ägo.

Annons
Linn Hegdal och Filip Lamprecht
Linn Hegdal och Filip Lamprecht gjorde succé när de dansade tillsammans i Let's Dance 2021.Karin Törnblom/TT

Orden om relationen

I dag är den tiden ett kärt minne. Både Linn och Filip kan nu blicka tillbaka, säga ”du, det där gjorde vi bra” och vandra vidare i livet med ett brett leende på läpparna.

Samtidigt är glasskon kanske inte det viktigaste längre. Efter programmet kom den största vinsten: den starka känslan av kärlek och en flamma som sedan dess dansat genom deras liv.

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig" skrev Filip på Instagram i januari tidigare i år.

Annons

Filips matdejter med Linn

Förhållandet tycks vara lyckligt. På Instagram brukar de dela med sig av detaljer från vardagen, som för det mesta verkar bestå av härliga matdejter. När Filip skulle laga mat för första gången i sin nya lägenhet var Linn självklart på plats, redo att ta del av pojkvännens kokkunskaper.

”Lagade första middagen i mitt hem! Inget jätte kok och spisen är inte på plats ännu men en väldigt ostig och slängdigiväggen-god pinsa blev det”, skriver Filip.

Annons

Den lyckade middagen följdes upp med en ny matdejt: den här gången satt Filip och Linn i hans soffa, samtidigt som han åt spaghetti och köttfärssås direkt ur grytan, medan Linn satt och grät till tv-serien Grey's Anatomy.

Filips och Linns lyckliga stund

Nu har Linn och Filip varit på en ny matdejt. Den här gången föll valet på hamburgerrestaurangen Max och på parets respektive Instagram har de delat med sig när de hugger in på varsin burgare.

”Efter jobbet-date”, skriver Linn till klippet.

Så fint!

Filip Lamprecht och Linn Hegdal
Linn Hegdal och Filip Lamprecht har varit på en ny matdejt. Den här gången föll valet på hamburgerrestaurangen Max.Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons