Linus och Jessica Wahlgren tillsammans igen: Tio år efter skilsmässan – bilden avslöjar!

25 dec, 2022, 18:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Nu är de tillbaka med varandra igen – Linus och Jessica Wahlgren!

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Det var sommaren 2007 som Jessica kom in i familjen Wahlgrens liv. Hon var kär i Linus, och han i henne. Samma år ringde bröllopsklockorna. De fick två barn, Linn och Colin. Men livet som makar blev inte riktigt som tänkt, och äktenskapet krakelerade.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, sa Jessica när hon gästade Bathina – en podcast.

I dag är Jessica Pernilla Wahlgrens bästa vän. Hon syns därför en hel del i familjens sociala medier och även i Wahlgrens värld. Men oftast inte vid Linus sida – förrän nu. Nu är ex-makarna nämligen med varandra igen.

Annons

Jessica Wahlgrens vändning i relation med Linus

De "bråkade sönder", Jessica och Linus, som hon själv uttryckte det i Bathinas podcast. Men Jessica är make up-artisten som följt med Pernilla på turnéer runtom landet. Bland många andra shower var hon den som sminkade ensemblen i "Hybris"-föreställningen, där Linus hade en roll.

Men, Jessica är numera gift med Magnus Norman. I somras sa de ja till varandra och gästlistan var milt sagt kändistät. De är gifta än i dag, men Jessica spenderade julafton i Pernillas nya lyxhus (som hon byggt under sisådär treårstid) och där var även ex-maken tillika Pernillas lillebror Linus.

2007 blev Jessica officiellt en i Wahlgren-familjen. Charlotte Perrelli verkar nyfiken på samtalet?

Händelsen i Pernilla Wahlgrens nya hus

Pernillas nya hus rymmer en å annan gäst. Det är på över 300 kvadratmeter, flera våningar, har många rum med mönstrade tapeter, och ett stort pastell-grönt kök. Där var både barn och ex-svägerskor samlade den 24 december, som också är Pernillas födelsedag.

Annons

Troligtvis var ju även Magnus där. Så som Jessica i podden säger, verkar hon och Linus var väldigt goda vänner – endast. De har trots allt två barn ihop och delar bästa vän: Pernilla!

Wahlgrenarna – hemma hos Wahlgren! Foto: Instagram Pernilla Wahlgren

Foto: TT

Annons