Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Linus och Jessica Wahlgren tillsammans igen: Tio år efter skilsmässan – bilden avslöjar!

25 dec, 2022, 18:00 
Indra Nordemar

Nu är de tillbaka med varandra igen – Linus och Jessica Wahlgren!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Det var sommaren 2007 som Jessica kom in i familjen Wahlgrens liv. Hon var kär i Linus, och han i henne. Samma år ringde bröllopsklockorna. De fick två barn, Linn och Colin. Men livet som makar blev inte riktigt som tänkt, och äktenskapet krakelerade.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, sa Jessica när hon gästade Bathina – en podcast.

I dag är Jessica Pernilla Wahlgrens bästa vän. Hon syns därför en hel del i familjens sociala medier och även i Wahlgrens värld. Men oftast inte vid Linus sida – förrän nu. Nu är ex-makarna nämligen med varandra igen.

Annons

Jessica Wahlgrens vändning i relation med Linus

De "bråkade sönder", Jessica och Linus, som hon själv uttryckte det i Bathinas podcast. Men Jessica är make up-artisten som följt med Pernilla på turnéer runtom landet. Bland många andra shower var hon den som sminkade ensemblen i "Hybris"-föreställningen, där Linus hade en roll.

Men, Jessica är numera gift med Magnus Norman. I somras sa de ja till varandra och gästlistan var milt sagt kändistät. De är gifta än i dag, men Jessica spenderade julafton i Pernillas nya lyxhus (som hon byggt under sisådär treårstid) och där var även ex-maken tillika Pernillas lillebror Linus.

2007 blev Jessica officiellt en i Wahlgren-familjen. Charlotte Perrelli verkar nyfiken på samtalet?

Händelsen i Pernilla Wahlgrens nya hus

Pernillas nya hus rymmer en å annan gäst. Det är på över 300 kvadratmeter, flera våningar, har många rum med mönstrade tapeter, och ett stort pastell-grönt kök. Där var både barn och ex-svägerskor samlade den 24 december, som också är Pernillas födelsedag.

Annons

Troligtvis var ju även Magnus där. Så som Jessica i podden säger, verkar hon och Linus var väldigt goda vänner – endast. De har trots allt två barn ihop och delar bästa vän: Pernilla!

Wahlgrenarna – hemma hos Wahlgren! Foto: Instagram Pernilla Wahlgren

Foto: TT

Annons