Pernilla Wahlgren i bråk med sin bror – Linus ord mitt i direktsändning

Pernilla Wahlgren i bråk med sin bror – Linus ord mitt i direktsändning

Linus och Pernilla Wahlgren har haft sitt första syskonbråk, någonsin.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren är tredje barnet i syskonskaran av fyra. Först kom Peter, därefter följde Niklas och sist ut var lillebrorsan Linus. Majoriteten har som bekant följt i sina föräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgrens skådespeleri-spår. Och numera är syskonen dessutom kollegor.

Ja, Linus har hakat på "Pernilla Wahlgren har hybris"-ensemblen, vilket innebär att han och syrran ständigt är ute på turné tillsammans.

I samband med Linus nya roll gästade han därför på tisdagen Efter fem, och där framkom det ett å annat, bland annat att han och Pernilla kan ryka ihop – trots den kärleksfulla syskonrelation som syns utåt.

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om Linus i direktsädning

Mitt i Efter fem-sändningen dök Pernilla plötsligt upp. I en videohälsning, som Linus inte visste skulle komma på förhand, ville hon nämligen ge sin bror några lovord:

– Linus jag vet att jag mer eller mindre tvingade dig att vara med i min show och ta över efter Ola. Och jag vet också att du skulle vara helt fantastisk, briljant och jättejätterolig, och snygg... Men att du skulle vara så rolig, herregud det visste jag inte. Hade jag vetat det hade jag frågat dig först.

Linus har tagit över efter Ola Forsmed i Hybris-showen.

Karin Törnblom/TT

Linus blev då rörd vilket fick Tilde att komma in på hur deras syskonrelation ser ut: Bästa vänner, väldigt enkel och inget bråk.

Linus och Pernillas relation – bråket ingen visste om

Men då slog det honom plötsligt: ETT bråk har faktiskt ägt rum:

– Vi hade ett bråk för typ ett år sedan. En kväll bara så hade vi olika åsikter och så började vi tjafsa, berättar han i sändning och fortsätter:

– Sen efteråt kom vi på "det här var vårt första bråk".

– Vad bråkade ni om?, frågar programledaren Tilde de Paula nyfiket:

– Jag kommer faktiskt inte ihåg, det var någon grej som hon tyckte och jag tyckte "så där kan du inte säga" liksom, och hon var på dåligt humör. Och så blev det liksom, du vet..., säger han medan han slår ihop nävarna.

Men det var det, dessförinnan hade det aldrig hänt, och inte heller sedan dess – en härlig relation med andra ord!

Foto: TV4