Lisa Miskovskys barnavslöjande – berättar om kraven

Lisa Miskovskys barnavslöjande – berättar om kraven

Lisa Miskovsky har en viktig regel när barnen kommer till huset.

MELLO 2022: Här är bidragen i deltävling 3!
0:40

Efter reklamen: MELLO 2022: Här är bidragen i deltävling 3!

(0:40)

Slå på ljud

Lisa Miskovsky är en av Sveriges mest uppskattade sångerskor och vid det här laget har artisten tid att luta sig tillbaka ibland och bara njuta av livet hemma.

I huset vid kusten utanför Umeå finns allt hon behöver, ett ombonat hem och musikstudio för när hon behöver arbeta. Hon köpte huset redan när hon var 23 år gammal, då var det ingen som hade bott där på över ett år, berättar hon för Expressen.

– När jag kom in fick jag magkänsla direkt: Här vill jag bo. Inne fanns bara ett utebord och en stol. Det var bjälkar i taket, stora fönster och en spiraltrappa från en legendarisk biograf som gick upp till loftet. När jag köpte huset var jag 23 eller 24. Att röja all sly tog mig fem dagar, säger hon till tidningen.

Lisa bor tillsammans med sambon Jens Persson, 43. Hon var tidigare gift med snowboardåkaren Marius Sommer, men paret skiljde sig 2014. Deras två döttrar, Elvira och Elsa, bor med sin mamma på deltid. Då finns det en viktig regel i huset.

– De veckor barnen är hos mig jobbar jag inte där. Då krävs det att jag är närvarande och vi åker skidor, skridskor och i går var vi ute på en skotervända, säger Lisa som värderar kvalitetstid med familjen högt.

Lisa Miskovsky i Melodifestivalen 2022

Lisa är högaktuell i Melodifestivalen, där hon tävlar i den tredje omgången som går av stapeln på lördag. Ofta har hemmet fått agera replokal.

– Jag gillar att repa och spela i gästrummet, som har öppen spis. Mellolåten har jag skrivit med David Lindgren Zacharias. ”Best to come” handlar om att få upp hoppet när mattan försvinner under fötterna.