Lisa Nilssons privata avslöjande om sitt kärleksliv: "Mycket snack om binär"

27 aug, 2022, 09:08 
AvSimon Holm Stålhand
I Fredrik Ralstrands podcast Hitfabriken gästar Lisa Nilsson. Där berättar hon en hel del detaljer om sitt privatliv!
Annons

Lisa Nilsson, 52, är en av Sveriges största artister genom tiderna. Hon slog igenom med buller och brak 1992 när hon släppte albumet Himlen runt hörnet. Det är nu alltså 30 år sedan!

Jösses, vad tiden går snabbt.

Under sommarens uppsättning av Solliden sessions så var Lisa Nilsson en av artisterna. Då körde hon sina gamla låtar för publiken, som bland annat innehöll självaste kungen och drottningen.

– Kungen och drottningen kom och Lill Lindfors också med sin man. Det var roligt att träffa dem allihopa. Vi hade dem här förra sommaren också, delar av kungafamiljen. Det var ett kärt återseende kan man säga.

Det är inte första gången Lisa möter kungafamiljen. Första gången var hon 19 år. Hon menar att det inte är riktigt lika pirrigt längre.

– Nu känns det tryggt, vi har roligt och de skrattar och de vinkar!

Hon fortsätter:

– Det känns hedrande och fint att de tar sig tiden att komma hit. Det visar att det här bryr dem sig om. Att de värnar om artister. Så det är någonting varje gång.

Annons

Avslöjar privata detaljerna i podcasten

I Fredrik Ralstrands podcast Hitfabriken dissekerar Fredrik Ralstrand och Lisa Nilsson hela albumet från 1992. Lisa Nilsson hinner också med att avslöja en hel del om sitt privatliv också. Hon berättar i podcasten att hon har lämnat flera män.

– Även om jag inte har blivit lämnad, det är oftast jag som har gått. Jag har inte legat på en hallmatta och gråtit efter en karl som lämnat mig brutalt, men det gör lika ont att gå, säger hon och fortsätter:

– Jag är så lättpåverkad. Jag ska inte leva med män. De har för stort inflytande på mig.

Då passar programledaren, Fredrik Ralstrand på att fråga om hon har testat att leva med en kvinna.

– Ja, kanske det! Nu i den moderna tiden med samtal runt köksbordet som sällan inte handlar om olika typer av binär... jag har aldrig funderat på det. Jag hamnar väl där jag hamnar, svarar Lisa Nilsson.

Annons