Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Löfven uttrycker sin kärlek till Ulla varje dag

02 aug, 2016, 17:30 
Agneta Nisbeth
Statsminister Stefan Löfven berättar om kärleken till sin fru och hemligheten berättar hur de håller förhållandet vid liv.
Annons
Nobelstefanlofven

Stefan och Ulla träffades för 24 år sedan och har varit gifta i 13 år.  I en intervju med Aftonbladet förklarar statsministern hur de lyckas hålla kärleken levande i så många år; Man måste visa sin kärlek, varje dag.

– Att kramas, att bara lägga en hand på en axel, på ryggen eller på kinden och berätta… Tala om att “jag älskar dig”. Att aldrig släppa det, berättar Löfven för Aftonbladet.

Stefan berättar att “jag älskar dig” är något han säger varje dag, flera gånger om dagen till sin hustru.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Statsministern berättar hur paret kan sitta och prata tills solen går ner medan de kanske njuter av ett glas vin. Sommarstugan vid Höga kusten är parets undanflykt, där Stefan också finner ro under sommaren. Förutom mysiga sommarkvällar med hustrun tar sig Stefan också tid att att umgås med barnbarnen i familjen. Ulla har barn från ett tidigare förhållande och det är deras barnbarn Stefan sitter och läser Bamse med.

– Jag tycker att det är så enormt fina stunder att få sitta sitta med en eller ett par små i knät och läsa, berättar Stefan för Aftonbladet.

Av: Frida Mrad

Foto: IBL

Annons