Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta avslöjar Mikaels beteende i relationen – kollegan reagerar direkt: ”Olämpligt”

04 okt, 2023, 13:30 

Tilde De Paula Eby reagerar direkt efter Lotta Engbergs avslöjande om sambon Mikael.

Annons

Lotta Engberg har aldrig gjort någon hemlighet av att hon besitter en fin stämma. Det är också därför som hon varje sommar får stå på Lisebergsscenen och bränna av lite odödliga allsångsklassiker.

6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Det är också därför som hon får vara programledare för något så folkkärt som Bingolotto – och det är också därför som hon kan bege sig ut på turné med bästa vännen Elisabeth ”Bettan” Andreassen.

För så är det, i vinter kommer den tidigare duon återförenas, bege sig ut på vägarna tillsammans och vagga in det julvurmande svenska folket i ljuvlig och julig stämning.

Elisabeth Andreassen och Lotta Engberg
Elisabeth Andreassen och Lotta Engberg återförenas med en härlig julturné!

Mikaels beslut för ”Bettan”

De har en så fin relation privat att ”Bettan” även varit hemma hos Lotta och sambon Mikael i Mölnlycke-villan. Tillsammans brukar de stå vid parets flygel och sjunga sånger tillsammans, har ”Bettan” berättat.

Annons

– Jajamän. Han (Mikael Sandström reds anm.) är en Ivrig lyssnare och ivrig körsångare som tycker det är kul att sjunga, sa ”Bettan” nyligen till Expressen.

Det kom även fram att Mikael gett henne ett extra varmt välkomnande och bjudit in henne på lite häng i bastun. Mikael har dessutom gett henne en egen morgonrock som hon kan vandra runt i.

– Jag har egen morgonrock där. Det är så mysigt. Vi badar bastu, tittar på film och lagar god mat.

Mikael Sandström
Mikael Sandström gav ”Bettan” en morgonrock i present.

Tilde De Paula Eby: ”Nästan olämpligt”

Men att Mikael helt sonika delar ut en morgonrock till ”Bettan” är något som förvånar TV4-stjärnan Tilde De Paula Eby. När Lotta nyligen gästade Efter fem berättade hon om Mikaels beslut och möttes av en kraftig reaktion.

– Är det sant? En morgonrock? Nästan olämpligt, sa Tilde.

”Bettan” och Lotta verkar dock inte tycka att det är olämpligt. Vänskapen är ju så välmående, varm och fin. Det är nästan som att ”Bettan” är en del av familjen.

– Hon finns alltid där, hon finns dygnet runt om jag skulle behöva henne idag. Hon fanns där när jag behövde henne och jag fanns där för henne när hon behövde mig, berättade Lotta.

Foto: TT

Annons