Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta bekräftar: Gemensamma beslutet med Mikael Sandström – efter åren

02 maj, 2024, 16:00 
Lotta Engberg och Mikael Sandström har fattat ett beslut – som de nu berättar om.
Annons

Lotta Engberg trivs som fisken i vattnet i Mölnlycke. Här har hon och sambon Mikael Sandström en villa på 385 kvadratmeter, med en inomhuspool, bastu och ett biorum utrustat med riktiga biofåtöljer.

TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Ja, här kan de njuta av livet, se till att bara vara med varandra och fånga dagen. Lotta behöver heller inte bekymra sig om att roa massorna på Liseberg, sedan hon förra året tog farväl av sitt älskade Lotta på Liseberg.

– Nu stänger jag dörren men öppnar upp fönstret på vid gavel. För det finns en Malte och en Viktor och en Alma och en Stella och en Oskar och en Arvid som alla sommarlov haft en mormor som jobbat. Nu ska vi ta igen den tiden, säger Lotta Engberg.

Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg med sin älskade Mikael Sandström.Karin Törnblom/TT

Mikaels ensamma firanden

Samtidigt är det ingen hemlighet att Lotta älskar att jobba. Sedan flera år tillbaka har hon varit en del av Bingolotto-sändningarna och sett till att jobba runt jul, nyår och påsk.

Detta gör Lotta varje år och varje år måste Mikael Sandström hantera högtiderna utan sin älskade sambo vid sin sida – något som så klart kanske inte är jättekul alla gånger.

– Hon kommer på midsommardagen i stället, men det är lite tråkigt. Men det är som det är, vi får köra de traditioner som finns i min familj, sa Mikael till Expressen när Lotta jobbade på midsommarafton för två år sedan.

Annons

Lottas beslut med Mikael

Men på Valborg är det andra bud som gäller! Det är en högtid Lotta bestämt sig för att fira tillsammans med Mikael – och på Instagram delar paret med sig av den lyckliga dagen.

Självklart har de sett till att tända en brasa i gemensam trupp – det är ju ändå trots allt Valborg.

”Vi hälsar våren med vila och brasa efter rens i trädgården. Hoppas ni njuter oxå!!”, skriver Lotta.

Foto: TT/Instagram

Annons