Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Bromés stora ånger efter vännens död: "Fan ta mig"

17 aug, 2022, 10:30 

Radioprofilen sörjer bortgångne vännen.

Annons
Folkkära svenska kändisarna som lämnat oss 2022Brand logo
Folkkära svenska kändisarna som lämnat oss 2022

Den 6:e augusti kom beskedet att den välmeriterade låtskrivaren och musikproducenten Torgny Söderberg gått ur tiden. Torgny blev 77 år gammal, och sörjs nu av hela musik-Sverige.

En av Torgnys vänner som nu sörjer hans borgång är radioprofilen Lotta Bromé.

Rådet från Bert Karlsson

Det är lätt att vara efterklok, och ångra saker man borde gjort när det redan är försent. Det delar Lotta med sig av på sin Facebook-sida, under ett inlägg där hon hyllar den framlidne musiklegendaren.

"Ibland ångrar man det man inte gör. För ett tag sedan sa Bert Karlsson till mig: ”Ring Torgny! Då blir han glad! Han är dålig!”Fan ta mig. Jag gjorde det inte." Skriver hon i inlägget.

Hon fortsätter med att hylla sin vän, och avslutar sedan inlägget med de hjärtskärande orden:

"Förlåt. Jag borde ringt!"

Torgny Söderberg
Torgny Söderberg 1999.

Lena Philipssons sorg

Torgny lämnar ett stort tomrum bakom sig, och sörjs inte minst av den nära kollegan och vännen Lena Philipson. Duon har länge jobbat tillsammans, och Torgny står bakom några av artistens allra största hits såsom Dansa i neon och Kärleken är evig.

Även Lena valde att dela med sig av känslosamma ord för att hylla Torgny efter hans bortgång, med ett inlägg på sin Instagram.

"Torgny Torgny Torgny Var ska jag börja? Var kan jag ens börja? Tack för allt! Jag börjar med det. Tack Torgny! För allt! Du var som en pappa för mig.", skriver artisten bland annat i inlägget.

Foto: TT

Annons