Lotta Engberg anklagad av kändismannen – hände i början av relationen

16 sep, 2022, 11:58 
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg sätter ned foten efter kändismannens ord. Det hände inte i början av hennes och Mikaels relation, säger hon.
Annons
Allt om Lotta Engberg!
Allt om Lotta Engberg!

I dag har vi hört historien många gånger:

Lotta Engberg, 59, som skojigt och flirtigt sa till Aftonbladet att hon kunde tänka sig en dejt med Mikael Sandström, 64.

Och "Soldoktorn" som lika flirtigt kontrade i en annan kvällstidning, Expressen:

– Jag blev lite överraskad. Jag vet inte om man kan dra för stora växlar på det här men det vore ju trevligt, var hans exakta ord.

Tänk, i dag är de sambor i en villa utanför Göteborg! Men finns det mer till historien? Kändismannen säger ja, Lotta Engberg nej.

Recept.se Nyhetsbrev

Kändismannens påstående: Hände i början av relationen

När musikproducenten Bert Karlsson intervjuades av Hänt tidigare i år blandade han in sig själv i kärlekshistorien:

– Det var faktiskt jag som såg till att hon och Soldoktorn fick ihop det! Du vet, Lotta hade på skoj pratat om Soldoktorn i en intervju. Sedan träffade jag doktorn, vi var med i Malou, TV-programmet. När vi var klara hade vi lite tid över. Då berättade jag för honom att "du ska veta att Lotta menar allvar med det här, hon är intresserad på riktigt", sa han då.

Annons

– Jag påverkade honom att ta steget att våga ringa henne. Så då åkte han ner till Göteborg och träffade henne- och så ringde de mig när de hade sin första dejt: "Nu har vi äntligen träffats"” Därmed var mitt uppdrag slutfört. Mikael är en väldigt bra kille och Lotta är världens goaste tjej. Hon är fantastisk.

Men när Lotta nås av Berts ord protesterar hon – hon slår bort anklagelsen om att han ska ha haft ett finger med i spelet.

Mikael och Lotta Engberg utanför sitt hus
Lotta Engberg dementerar uppgifterna om relationen med Mikael Sandström.

Mikael Sandström: "Nobbade henne två gånger"

När Lotta gästar Halv tre med Lotta Bromé dementerar hon uppgifterna:

– Nej gud, det hade han absolut inget att göra med, lät det då, enligt Hänt.

Så Bert hade ingen viktig roll i hennes och Mikaels romans menar hon. Men det finns faktiskt andra detaljer som först inte var kända för pressen som senare kommit ut. Som att Mikael "dissade" Lotta.

Annons

Det hela ska ha skett efter att Lottas citat i Aftonbladet tagit fart och hon ville be om ursäkt för att det blivit sån uppståndelse till Mikael.

Lotta skickade sms, men jag nobbade henne två gånger, har Mikael tidigare sagt till Hänt i veckan om saken.

Men till slut bytte Mikael fot och det plingade till även i Lottas mobil. Tur det, nu känns de ju självklara för varandra!

Foto: TT

Annons