Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engberg bekräftar – beslutet i relationen med Mikael efter alla år

05 jun, 2024, 17:30 
Lotta Engberg har fattat ett beslut som påverkar Mikael Sandström.
Annons

Lotta Engberg och Mikael Sandström började sin kärlekshistoria i offentlig regi. Flirtandet skedde helt öppet och rubrik efter rubrik handlade om hur deras relation blev allt starkare.

TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

I dag är de störtkära sambos. De är bosatta i en 385 kvadratmeter stor lyxvilla i Mölnlycke, som rymmer bekvämligheter som en inomhuspool, en bastu och ett biorum utrustat med riktiga biofåtöljer.

– Vi är ju väldigt olika i att Mikael tänker igenom allting och jag ibland kan kännas lite mer ”tjoho, det här är skoj”. Men just därför, att det var du som sa att vi skulle köpa huset, hade han inte gjort det, så hade jag aldrig gjort det, säger Lotta till Aftonbladet.

Annons
Mikael Sandström och Lotta Engberg
Mikael Sandström och Lotta Engberg.Karin Törnblom/TT

Lottas tid med Mikael

Lotta och Mikael älskar även att upptäcka världen tillsammans. De spelar dessutom en hel del golf och även när de befinner sig utomlands besöker de golfbanor för att pröva sina bevingade slag.

Nu har de också möjlighet att umgås alltmer, då Lotta inte längre behöver jobba så mycket under sommaren. Hon har ju som bekant lämnat Lotta på Liseberg, efter 20 år som programledare.

– Nu stänger jag dörren men öppnar upp fönstret på vid gavel. För det finns en Malte och en Viktor och en Alma och en Stella och en Oskar och en Arvid som alla sommarlov haft en mormor som jobbat. Nu ska vi ta igen den tiden, säger Lotta Engberg.

Annons

Lottas beslut utan Mikael

Men Lotta har en hel del att stå i. Hon gör ju fortfarande Bingolotto och brukar ofta jobbar när det råder jul, nyår, påsk och midsommar i Sverige.

Så blir det även i år, vilket innebär att Mikael kommer att få fira midsommar utan sin älskade Lotta.

Lotta i sin tur verkar se fram emot jobbdagen.

”Midsommargänget på Björkö för att preppa allsånger. Vilket gäng sköningar. Kommer att bli en toppenkväll på 4an”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons