Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engberg bekräftar misstankarna om relationen med Mikael

14 nov, 2023, 18:30 

Lotta Engberg om drömhuset med Mikael Sandström i utlandet.

Annons

Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström har varit ett lyckligt par i flera år. I dag lever de som sambos i en villa i Mölnlycke och njuter av livet i ett naturskönt område utanför Göteborg.

6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Samtidigt är det ingen hemlighet att de älskar att kasta sig ut i världen tillsammans, upptäcka nya sevärdheter och besöka diverse soliga länder för att kunna koppla av mellan allt jobb.

Det var också i solsköna Spanien som paret bestämde sig för att fira Lottas 60-årsdag tidigare i år. Hon beskrev födelsedagen som ”magisk” och att det var helt fantastiskt att få fylla 60.

Annons
Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström
Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström njuter av ett härligt villaliv i Mölnlycke.

Lottas dröm med Mikael i utlandet

Lotta har också en dröm om att en dag lägga vantarna på ett sommarhus. Den drömmen känns närmre nu när hon lämnat ”Lotta på Liseberg” och har med tid att fokusera på annat under sommaren.

I en intervju med Aftonbladet har Lotta bekräftat misstankarna att det är just Spanien som paret sneglar på, även om hon är lite mer sugen på utlandsäventyret än vad Mikael är.

– Det kommer, men det är för tidigt ännu. Vi har så mycket skoj hemma med barnbarn, kompisar och trevliga arbetskamrater. Men en dag ska jag också bli en Christina Schollin. Casa Lotta står alltså fortfarande på önskelistan, men det får bli längre fram, sa hon då.

Annons
Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström
Lotta Engberg och Mikael Sandström hoppas en dag slå till på ett hus i utlandet.

Lottas ord om barnbarnen

Ja, att barnbarnen betyder mycket för Lotta och Mikael är tydligt. De har i flera intervjuer berättat om hur härligt det är att träffa hela stora familjen och skaran barnbarn som består av hela 16 stycken.

I en intervju med Sveriges Radios P4 fick Lotta frågan om hon verkligen hinner med att umgås med alla.

– Ja... Inte så mycket som jag skulle vilja faktiskt. Men jag umgås absolut med allihop. Det är en fröjd, jag har precis här på förmiddagen tackat av, eller tackat av, det lät lite, vinkat av en tvååring och en fyraåring.

Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg vill få mer tid till barnbarnen nu när hon inte längre ska ratta ”Lotta på Liseberg” under sommaren.

Foto: TT

Annons