Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Lotta Engberg bekräftar misstankarna – orden om relationen med Mikael

25 jan, 2024, 19:00 

Lotta Engberg om livet med Mikael ”Soldoktorn” Sandström.

Annons

När Lotta Engberg helt sonika i en intervju sa att hon ville dejta TV4-profilen Mikael ”Soldoktorn” Sandström, kunde hon inte i sin vildaste fantasi tro att de skulle bli ett par bara ett år senare.

6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

I dag har de flyttat ihop och lever ett lyckligt liv i en villa på 385 kvadratmeter i Mölnlycke. Förutom ett biorum med filmduk och biofåtöljer, rymmer även villan en egen spa-avdelning med bastu och pool.

Med andra ord är det ett perfekt hem för den som vill kunna lyxa till det lite i vardagen och finna nödvändig avkoppling mellan varven.

Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg och Mikael Sandström är ett lyckligt par.

Lotta bekräftar misstankarna

När Lotta Engberg bestämde sig för att lämna ”Lotta på Liseberg” visste hon också att livet skulle bli betydligt lugnare – och hon skulle få mer tid över till både barnbarn och sambon Mikael.

Mikael har i sin tur slutat jobba som läkare och har det inte lika hektiskt på arbetsfronten som tidigare. Tanken på att åldras tillsammans är självklar, även om båda vill kunna prioritera sig själva också.

– Det är Mikael och jag. Det är klart att det finns ett jag, men det finns också ett vi och oss och framtidsplaner. Vi vill ha mer tid till att göra saker tillsammans. Men vi ska inte gifta oss, inte i dag i alla fall, sa Lotta nyligen till Aftonbladet.

Annons

Mikaels och Lottas ord om kärleken

Varken Lotta eller Mikael hade räknat med att bli kära.

– Nej, men det hade jag inte. Någonstans är det så att om man har det bra så ska en partner verkligen tillföra något och berika ens liv. Det ska inte bara vara för att vara. Men det har Mikael verkligen gjort. Han har berikat mitt liv, men ändå har jag kvar det andra, sa Lotta.

– Jag hade förlikat mig med att jag känslomässigt hade det bästa i livet bakom mig. Jag insåg att jag aldrig mer kommer att ha ett kärleksliv. Sedan kommer jag att dö. Jag har haft existentiella tankar om att en gång var du kär och aldrig mer, en gång älskade du och sen aldrig mer. Så var min inställning och det var jävligt dystert. Sen kom jag till insikten att jag kanske har fel, sa Mikael.

Mikael Sandström och Lotta Engberg
Varken Lotta Engberg eller Mikael Sandström hade räknat med att hitta kärleken igen!

Foto: TT

Annons