Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engberg beslut i relationen med Mikael Sandström – nu berättar hon

29 feb, 2024, 06:00 
Lotta Engberg har fattat ett beslut – och nu berättar hon.
Annons
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta EngbergBrand logo
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta Engberg

Lotta Engberg lever ett lyckligt liv tillsammans med sambon Mikael Sandström. De är bosatta i en stor villa i Mölnlycke, strax utanför Göteborg, på en skogstomt som sluttar ner mot en porlande bäck.

Men det är så klart inte bara utsidan som räknas. Huset på 385 kvadratmeter rymmer bland annat en spa-avdelning med bastu och pool samt ett biorum med filmduk och biofåtöljer.

– Jag tänkte, vi kommer nog inte att använda allt det här, men det har vi faktiskt gjort, har Lotta sagt till Expressen.

Mikael Sandström och Lotta Engberg
Mikael Sandström och Lotta Engberg trivs med livet i lyxvillan i Mölnlycke.Karin Törnblom/TT

Lotta om att jobba jul och nyår

Något annat som Lotta faktiskt gjort är att jobba med Bingolotto vid stora högtider. Dagen innan julafton är hon den som vägleder tittarna genom den för många traditionella uppesittarkvällen och bjuder på stor underhållning.

Annons

Den underhållningen för hon med sig till nyårsafton när det vankas Nyårsbingo. Med andra ord kan man konstatera att Lotta ser till att jobba när alla andra är lediga – inklusive hennes sambo Mikael.

Lottas beslut utan Mikael

Inte ens vid påsk ser Lotta till att ta ledigt. På påskdagen kommer hon som så många gånger förr att ratta Påskbingo, vilket betyder att Mikael Sandström får klara sig utan sin älskade sambo på påskdagen.

– Det känns jättebra och ska bli jättekul, säger Lotta Engberg till Svensk Damtidning och berättar att hon inte ka minnas hur det är att fira en påsk utan någon bingo:

– Nu har jag varit på påskbingo i tio år, så det påsk för mig. Jag har inget minne sen tidigare, det är påskbingo som gäller.

Lotta Engberg
Lotta Engberg berättar för Svensk damtidning att det är Påskbingo för hela slanten när hon firar påsk.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons