Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engberg försvinner från Bingolotto – beslutet med Mikael

25 feb, 2023, 05:00 

Lotta Engberg och Mikael Sandström har bestämt sig.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Lotta Engberg låter varken jul eller nyår komma emellan när det vankas uppesittarkväll eller nyårsbingo. När andra välkomnar ledigheten gör hon precis tvärtom och jobbar stenhårt för att underhålla Sverige.

TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Mikael Sandström fick helt enkelt acceptera Lottas uppdrag och för honom blev det en lite annorlunda jul hemma i deras gemensamma bostad i Mölnlycke, strax utanför Göteborg.

– Lotta gör ju uppesittarkvällen, och hon har ju en miljonpublik, så hon gör det den 23e. Det blir väldigt sent, och jag är ju inte inblandad i det, har Mikael Sandström sagt till Svensk Damtidning.

Annons

Lotta Engberg tar ledigt från Bingolotto

Den 5 mars fyller Lotta Engberg 60 år. Till skillnad från jul och nyår ser hon då till att ta lite ledigt. Det betyder att Stefan Odelberg ersätter Lotta kommande Bingolotto-program.

– Det är så här att vi kör ju egentligen vart annat program men så råkar det vara så att Lotta fyller 60 den veckan som är i mitten så hon skulle egentligen jobbat den som är nu. Men i och med att hon fyller 60 så vill hon vara ledig och då sa jag att då hugger jag det programmet. Det är hennes födelsedagspresent från mig, säger Stefan Odelberg till Hänt.

Lotta Engberg och Stefan Odelberg i Bingolotto
Stefan Odelberg hoppar in för Lotta Engberg i Bingolotto.
Annons

Beslutet med Mikael Sandström

Kollegan Stefan Odelberg kommer dock själv inte vara med och fira Lotta Engberg, utan låter meddela att han tror att Lotta befinner sig utanför Sveriges landsgränser på sin födelsedag.

Mikael Sandström sa nyligen till Svensk Damtidning att han och Lotta inom kort hade planer på att resa utomlands, vilket alltså verkar sammanfalla med Lottas 60-årsfirande.

– Ja, men jag vill inte säga vart vi ska, sa han då.

Lotta Engberg och Mikael Sandström
Mikael Sandström och Lotta Engberg reser snart utomlands.

Foto: TT

Annons