Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engberg i tårar – händelsen på semestern blev för mycket

12 jun, 2023, 14:00 

Lotta Engberg kunde inte hålla tillbaka tårarna under samtalen.

Annons

Lotta Engberg njuter av ett väldigt händelserikt och speciellt år. I sommar gör hon sin 20:e sommar på Liseberg och till vintern ger hon sig ut på julturné tillsammans med Elisabeth ”Bettan” Andreasson.

6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Den folkkära artisten har dessutom hunnit med att fylla 60 år. Födelsedagen tillbringade hon och kärleken Mikael ”Soldoktorn” Sandström i spanska Malaga.

Det blev en vandring till byn Benalmadena Pueblo, en fantastisk finlunch med Mikael och på kvällen en middag med ett grannpar som även var väldigt goda vänner till paret.

Annons
Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström
Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström.

Mikael Sandströms fina present

Firandet blev precis som hon hade tänkt sig, och även lite till, och Lotta och Mikael hann även med att bege sig ut på golfbanan för att svinga lite välbeprövade slag.

I present av sin kära sambo fick hon guldberlock föreställandes en duva. Guldberlocken kompletterades med en guldkedja, som hon bestämde sig för att bära direkt.

– Det hänger runt halsen, konstaterade Lotta Engberg till Hänt.

Lotta Engbergs tårar

Men det var inte bara Mikaels beslut på födelsedagen som betydde mycket för Lotta. I hennes liv finns nämligen saker som betyder mer än guldberlocksduva – och som är lite extra viktigt.

Annons

I en intervju med Amelia berättar hon att barnen ringde för att gratulera henne på den stora dagen, ett samtal som betydde lite extra mycket för Lotta under 60-årsfirandet.

– Det var ett väldigt enkelt firande. Barnen ringde och det kom tårar i vartenda samtal. Exakt så lugnt och skönt som vi ville ha det, säger Lotta Engberg.

Lotta Engberg
Lotta Engberg blev rörd över döttrarnas samtal.

Foto: TT

Annons