Lotta Engberg och Doktor Mikaels konflikt om framtiden

Mikael ”Soldoktorn” Sandström är positiv medan Lotta väljer en annan inställning.
Slå på ljud

Mikael "Soldoktorn" Sandström, 63, och Lotta Engberg, 58 är nyblivna sambor och underbart kära. Livet tillsammans är kul!

– Lotta jobbar hårt och det gör jag också, men när vi inte gör det tar vi gärna ut svängarna, har Mikael tidigare sagt till Aftonbladet.

Lotta och Mikaels konflikt om framtiden

Genom kvällspressen har vi fått följa paret och deras relation. I en ny intervju med Aftonbladet sätter de betyg på tillvaron, där Mikael är lite mer restriktiv än Lotta. Men när det kommer till framtidsplaner är han den optimistiska.

– Det är en fyra. Vi ska åka på semesterresa till Maldiverna. Jag har varit där några gånger ensam och det har varit alldeles utmärkt, men också lite sorgligt att käka 14 middar själv. Men det beror så mycket på vem man är och det funkar. Men såna resor ska vi göra. Och vi ska göra en hälsoresa i höst, vi är kontrakterade till Kreta i ett par veckor i september oktober, där jag ska föreläsa om hälsa och Lotta underhålla. Och så i jobbet så håller jag på med en bok och så har jag ett kommande projekt som inbegriper ett par vandringskängor som jag inte kan berätta mer om. Och några andra grejer på gång. Så ja, för fan. Det är en bra fyra.

Lotta ger bara en trea, men det finns en bra anledning.

– Jag tänker inte så himla långt framåt där, så... vad ska jag sätta? Det får bli bra, jag tänker inte så mycket framåt, jag lever här och nu.