Lotta Engberg och Mikael Sandström lämnar – nya bilderna visar sanningen

08 mar, 2023, 10:30 

Lotta Engberg och Mikael Sandström har återvänt.

Annons

Lotta Engberg firade 60 år i helgen. Då passade hon på att ta lite ledigt från Bingolotto. Tillsammans med sambon Mikael Sandström packade hon väskorna, satte sig på ett plan och landade i Spanien.

Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför alla
Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför alla

I det soldränkta landet njöt hon för fulla muggar av sin födelsedag. De spelade golf, åt god mat och njöt av härliga soltimmar på varmare breddgrader.

– Det känns lite overkligt, men också fantastiskt. Om jag ska vara riktigt ärlig känner jag mig inte som 60 år, men det är magiskt att få fylla det och må som en liten prinsessa, sa Lotta till Aftonbladet inför det stora firandet.

Lotta Engberg och Mikael Sandström drog till Spanien för att fira Lotta
Lotta Engberg och Mikael Sandström drog till Spanien för att fira Lotta.

Lotta Engbergs spanska dröm

Spanien har dessutom en mycket speciell plats i parets hjärtan. Det var hit de gjorde sin första resa som kärlekspar, och när Lotta bestämde sig för att slopa ett storfirande i Sverige kändes det naturligt att gå på spanskt.

Annons

Lotta har även avslöjat att hon drömmer om att en dag ha ett hus i Spanien. Hon och Mikael har börjat titta på hus, men än så länge känns det långt bort.

– Det kommer, men det är för tidigt ännu. Vi har så mycket skoj hemma med barnbarn, kompisar och trevliga arbetskamrater. Men en dag ska jag också bli en Christina Schollin. Casa Lotta står alltså fortfarande på önskelistan, men det får bli längre fram.

Lotta och Mikael tillbaka i Sverige

Drömmen om Spanien finns alltid kvar och en dag får vi verkligen hoppas att Lotta får sitt spanska drömhus. Tills dess gäller den svenska vardagen och nu har paret återvänt hem till Sverige.

Det blev tydligt när Mikael Sandström under tisdagen dök upp i Nyhetsmorgon, för att återigen ge kunskap om olika medicinska tillstånd som kan vara jobbiga för många.

”Doktor Mikael is back! Idag pratade han om restless legs”, skrev TV4 på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons