Lotta Engberg och ”Soldoktorn” flyttar – första bilderna från nya huset

Lotta Engberg och ”Soldoktorn” flyttar – första bilderna från nya huset

Lotta Engberg och Mikael Sandström har flyttat ihop – här är de första bilderna från det nya huset.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 8?
Slå på ljud

Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström har sålt sina respektive villor och flyttat in på samma adress här i dagarna, och under tisdagen var Mikael med i Nyhetsmorgon för att berätta om den spännande flytten.

Men uppkopplingen på svaj visade han runt tittarna i det nya huset i ett videosamtal, och vi fick en liten glimt av hur det ser ut på insidan, om än en suddig sådan.

Lotta engberg soldoktorn

Vi får en skymt av hörnet där Lotta Engbergs flygel ska stå!

TV4/Nyhetsmorgon

– Här har vi en öppen spis och här ska den beryktade Engbergska flygeln stå. Där ska hon sitta och sjunga smäktande ballader har hon tänkt, säger Mikael i Nyhetsmorgon och i bakgrunden ser man lite av interiören på huset.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström: Vill stänga dörren

Det blir ju inga inflyttningsfester nu i och med corona men Mikael och Lotta har ändå stora planer på hur de ska inviga huset tillsammans.

lotta engberg soldoktorn

Köket hemma hos Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström har en härlig öppen planlösning!

TV4/Nyhetsmorgon

– Det blir massa lustifikationer höll jag på att säga. Men det blir middag, kanske blir det helt enkelt en matt-picknick idag. Man bara slår sig ned och är. Grejen är att komma in och få stänga dörren på något sätt, bara starta det nya livet känns det som, säger Mikael Sandström och återgår därefter till att flytta in i sitt nya hus.