Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Lotta Engberg om framtidsplanerna: ”En riktig glädjebomb"

Lotta Engberg om framtidsplanerna: ”En riktig glädjebomb"

I veckan kom beskedet om framtiden för "Lotta på Liseberg". Och ingen är gladare än programledaren Lotta Engberg.

Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!
Slå på ljud

På söndag är det äntligen dags för det första avsnittet av sommarsuccén "Lotta på Liseberg" med Lotta Engberg som programledare. Årets stjärnspäckade säsong väntas bjuda på en hel del glädje och allsång.

Bland de medverkande artisterna denna sommar finns bland annat Helen Sjöholm, Kikki Danielsson, Charlotte Perrelli, Tusse och Lena Philipsson, men också många fler välmeriterade namn.

Lotta Engbergs glädje över beskedet för Lotta på Liseberg

Det var under måndagen som beskedet kom om framtiden för "Lotta på Liseberg". Och det var ett glädjande besked.

Publik välkomnas återigen till evenemanget! Förra året var det helt stängt för publik, så man kan ju bara tänka sig både Lottas och artisternas glädje över nyheterna.

– Alla vi i produktionen och alla artister är så glada över att äntligen få möta publiken igen. Att vara på plats under Lotta på Liseberg är ju något alldeles extra, säger Åsa Bilén, projektledare och producent på Liseberg, i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Mikael "Soldoktorn" Sandströms sexkommentar får Lotta Engberg att häpna

"100 procent bättre"

En viss skillnad kommer det ändå vara i jämförelse med andra år innan pandemin slog till. Publikantalet får nämligen max nå 500 personer, på grund av de restriktioner som finns.

Men Lotta Engberg hänger inte läpp för det, utan välkomnar sommaren med öppna armar.

– Som vi har längtat efter vår underbara publik! Jag har ju tänkt att får vi bara en enda person, då blir det 100 procent bättre än förra året. Nu kommer vi kunna ha 500 personer i publiken på Liseberg, så det känns som en riktig glädjebomb, säger Lotta i ett pressmeddelandet.

Finns en reservplan för publiken – om läget försämras

Men i dessa tider finns det en osäkerhet kring mycket. Det innebär också att ingen vet hur läget ser ut i morgon.

LÄS MER: Doktor Mikaels osäkra framtid med Lotta Engberg

Jonathan Nordin är exekutiv producent för programmet. Han menar att produktionen är redo att i värsta fall ändra sina planer, om det skulle vara så att läget försämras.

– Frågan har så klart diskuterats och vi har fortfarande back up-planer om läget förändras till det sämre. Förra sommaren genomförde vi en säsong helt utan publik så vårt produktionsteam har redan rutinen inne att skapa magisk musikunderhållning med de förutsättningar som ges, säger han till Expressen.

Foto: TT