Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engberg skiljer sig

08 maj, 2015, 12:31 
Agneta Nisbeth
Annons
lotta-engberg-ste

Lotta Engbergs andra äktenskap är över. Hon och maken Patrik Ehlersson går skilda vägar efter tjugo år tillsammans.

– Jag och Patrik ska skiljas. Det har varit fantastiska år, men vårt förhållande har utvecklats till en djup vänskap. En vänskap vi är väldigt rädda om. Den vill vi behålla, säger hon till Expressen.

Lotta och Patrik träffades första gången 1991 då de båda var medlemmar av Anders Engbergs orkester. De blev vänner, och vänskapen utvecklades så småningom till kärlek. Men något kärleksbarn var aldrig aktuellt. Lotta hade redan två döttrar med musikern och ex-maken Anders Engberg och Patrik hade tre barn sedan tidigare.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Vi tycker att alla våra barn är gemensamma. När vi började leva ihop hade vi fem barn, hund och katt, har Lotta sagt i en intervju med Kvällsposten.

lotta-engberg-patrik-ste

I samma intervju beskrev hon också hur kärleken till Patrik förändrades genom åren.

– Jag är inte kär, men jag älskar honom fruktansvärt mycket. Det finns ingen goare gubbe att pussa på. Han är ett år yngre och min toyboy. Vi är som yin och yang. Vi kompletterar varandra. Patrik är lugnet själv medan det för mig alltid ska går fort.

I sommar snurrar Lottas fartfyllda liv vidare med det härliga sommarprogrammet “Lotta på Liseberg” i TV4. (Premiär 22 juni, kl 20 i TV4)

Av Anna von Koch

Foto: Stella Pictures

 

Annons