Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs avslöjande om relationen med Mikael – händer i sommar!

13 jun, 2022, 13:00 

Vilken härlig semester paret har framför sig!

Annons
Allt om Lotta Engberg!Brand logo
Allt om Lotta Engberg!

Det är nog ingen som har missat Sveriges kanske hetaste kärlekspar, Lotta Engberg och Mikael Sandström. Paret gick från att utbyta flörtiga ord i kvällstidningarna, till att flytta in till Lottas villa tillsammans – kärare än någonsin.

Nu väntar en lång sommar full av jobb på Liseberg för Lotta, så hur ser egentligen semesterplanerna med Mikael ut? Det berättar Lotta för Svensk Damtidning!

Ändringen för säsongen

När många andra tar semester, är det alltså bara för Lotta att göra det motsatta – och ladda om. Sedan 2004, alltså i hela tio säsonger, har hon intagit Göteborgs-scenen och spridit musikglädje sommarkvällarna i ända.

Även fast hon är en veteran kanske årets säsong känns lite extra spännande. Efter två märkliga år med pandemi, varav ett helt utan publik, är ordningen äntligen återställd. Nu kan publik och artister samlas och sjunga hela natten lång!

Det finns fler goda nyheter för Lotta på Liseberg-fanet. Årets säsong är till och med förlängd, och hela tio måndagar är scenen bokad för Lottas räkning. Extra mycket Lotta i rutan!

Lotta där hon trivs som bäst, på scenen!

Avslöjar semesterplanerna

Någon som kanske inte önskar att säsongen skulle vara extra lång är sambon Mikael – då får han ju mindre tid med sin älskade! Lotta berättar nämligen att de inte kommer hinna få någon semester i sommar.

Annons

Som tur är, får ju hon ledigt när säsongen är slut och vi andra återgår till vardagen. Då har Mikael och Lotta något att se framemot!

– Då ska vi nog hitta på någonting. Vi har en gemensam förälskelse i golfen, så vi ska försöka komma iväg och spela golf i september. Då behöver man ju inte åka iväg, det kanske blir en svensk golfsemester! Man kan hyra en husbil. Jag vet inte, på något vis ska vi ägna oss åt golf och varandra, säger Lotta till Svensk Damtidning.

Så härligt att få njuta av sensommaren tillsammans, och skulle Mikael sakna Lotta är det ju bara att slå på TVn på måndagar!

Det blir en golfresa för paret i september. Och vem vet, kanske följer hunden med?

Foto: TT

Annons